Lasten lauantain pääsiäishuumaa!

27.3.2018

Viime viikonloppuna vietimme Lasten lauantaita Oulunkylän kirjastossa. Oulunkylän kirjasto on ollut jo aiemminkin tärkeä yhteistyötaho Mummilan tapahtumien järjestämissä ja niin oli myös tälläkin kertaa.

Mummilan ohjaaja Mari oli yhdessä kirjaston henkilökunnan kanssa suunnitellut ohjelman täyteisen päivän, jossa lapset olivat pääosassa. Perheet saivat yhdessä osallistua Noita Nokkelan taikatuokioon, virpomisvitsojen askartelupajaan sekä kirjaston suunnittelemaan Munajahtiin, jossa tarkoituksena oli etsiä hyllyjen väleihin piilotettuja pääsiäismunia. Kaikki jahtiin osallistuneet saivat palkinnoksi yllätysmunat. Noita Nokkelan taikatuokiossa valmistauduttiin seuraavan päivän virpomiseen harjoittelemalla erilaisia loitsuja ja muita virpojille tarpeellisia taitoja.

Mukana päivässä olivat myös Mummilan vapaaehtoiset mummit, jotka olivat suurena apuna tapahtuman toteuttamisessa. Mummit osallistuivat aktiivisesti ohjelmaan koko päivän ja lapset selkeästi nauttivat siitä. Oli myös mukavaa nähdä, kuinka lapset ja vanhemmat saapuivat vartavasten Lasten lauantain takia kirjastoon osallistumaan yhdessä koko perheen voimin ohjelmaan.

Monet tehtävät oli kehitetty niin, että niihin tarvittiin hieman aikuisen apua, mikä toi mukanaan mukavaa yhteistä tekemistä koko perheelle. Parasta päivässä oli kuulla, että ohjelma oli perheille mieluisaa sekä lapset nauttivat siitä.

Palaute päivästä oli niin positiivista tapahtumaan osallistuneilta perheiltä, että toivottavasti pääsemme järjestämään yhteistyössä uuden samantyyppisen päivän pian. Oli todella mukavaa nähdä myös meidän omia jäsenperheitämme osallistumassa tapahtumaan, kiitos kun olitte mukana!


Mukavaa pääsiäistä!


Petriina Perkiömäki

Kansalaistoiminnan suunnittelija