Usein kysyttyä osallistumisesta

Pienperheyhdistyksen toiminta on avointa kaikille yhden vanhemman perheille, myös muille kuin jäsenille. Kaikki leirit ja tapahtumat ovat päihteettömiä. Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan leireille tai tapahtumiin.  

Miten ilmoittaudutaan? Onko se sitova? 

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenkirjeessä tai kotisivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta.  Voit myös soittaa ja ilmoittautua puhelimitse 040 187 8312.

Huomioi ilmoittautumisaika, sillä sen jälkeen ilmoittautumislinkki sulkeutuuVoit sen jälkeenkin kysyä peruutuspaikkoja osoitteesta info[at]pienperhe.fi tai toimistolta.

Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, mkä tarkoittaa sitä, että sinun oletetaan osallistuvan toimintaan ja maksavan omavastuumaksun eräpäivään mennessä, jos kyseessä on maksullinen tapahtuma. Leirille ilmoittautuva sitoutuu myös osallistumaan yhteiseen ohjelmaan.

Joskus pyydämme varausmaksun, jolla varaat paikkasi. Palautamme omavastuu-/varausmaksun vain, jos toimitat lääkärintodistuksen. Näin toimien varmistamme, ettei tyhjiä paikkoja jää, ja mahdollisimman moni kiinnostunut pääsee mukaan.

Kerrothan leirille tai lomalle ilmoittautuessa omista ja lapsesi sairauksista ja ruokavalioista tai -allergioista. Kerro myös lapsesi erityistarpeet ja kuvaile lastasi muutamalla sanalla, esimerkiksi ryhmässä toimimisen taidot, jotta voimme arvioida lapsiryhmän tarvitsevan hoitajien lukumäärän.

Jos aloitat ilmoittautumisen ja tuletkin toisiin ajatuksiin, tyhjennä ilmoittautumislomakkeen kentät, muuten tiedot jäävät lomakkeeseen ja olet ilmoittautuneiden listalla.

Voinko perua ilmoittautumisen? 

Jos sairastutte tai suunnitelmat muuten muuttuvat etkä pääse mukaan, muista perua osallistuminen vahvistusviestissä saamasi ohjeen mukaisesti. Peruuta mielellään myös silloin kun tapahtuma tai ryhmä on maksuton.

Palautamme omavastuu- tai varausmaksun sairastapauksissa vain, jos toimitat lääkärintodistuksen. 

Miten tiedän pääsinkö mukaan?

Jokaiselle ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostilla, onko mahtunut mukaan vai ei, tai onko varasijalla.

Miksi en päässyt retkelle tai leirille?

Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin retkelle tai tapahtumaan mahtuu, arvomme lähtijät. Useimmiten etusijalla ovat kuitenkin ne perheet,  jotka eivät edellisen kerran ole olleet vastaavalla retkellä tai tapahtumassa.  Tämä pätee myös leireihin.

Milloin maksan laskun?

Kun ilmoittaudut toimintaan, saat aina vahvistusviestin, jossa kerromme yhdistyksen tilinumeron ja eräpäivän, johon mennessä lasku maksetaan. Käytäthän viitenumeroa maksaessasi, sillä se helpottaa meidän työtämme

Onko toiminnassa järjestetty lastenhoito?

Mikäli aikuisille on omaa ohjelmaa, on lapsille järjestetty lastenhoito. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata lapsellesi paikan toiminnan aikaiseen lastenhoitoon. Kuvaile lastasi lyhyesti ja ilmoita hänen erityistarpeensa (esim. nepsyoireet, miten toimii ryhmässä) hoitoa varten. Nämä tiedot kerromme vain lastenhoitajille.

Lastenhoitoon tulevien lasten tulee pärjätä ryhmämuotoisessa lastenhoidossa. Kerrothan lapsen erityistarpeista etukäteen, jotta osaamme varata riittävästi lastenhoitajia.

Muistathan perua lapsesi hoidon viimeistään 3 päivää aikaisemmin, jos lapsesi ei tarvitsekaan hoitoa, sillä varaamme paikalle hoitajia lapsimäärän mukaan. 

Miksi en saa viestejä yhdistykseltä?

Päivitäthän yhteystietosi, jos nimesi, osoitteesi, tms. tietosi muuttuvat! Näin postit tulevat oikeaan osoitteeseen. Muutokset voi tehdä  info(at)pienperhe.fi.