Perhekahvilat ja olohuoneet

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa ja olohuoneissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, ja paikalla on myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perhekerho  on avoinna myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Syksyllä perhekahvilat avaavat ovensa viikolla 35. Viikoittaisia aikatauluja voit seurata toimintakalenterista. Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä. 

Sörnäisten Soppakuppila 

Perhekahvila yhden vanhemman perheille Sörnäisissä on avoinna maanantaisin klo 16–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Tervetuloa mukaan syksyllä 26.8. alkaen

Itäkeskuksen perhekahvila

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa. Kokoontumiset kerran kuussa  30.8.,  27.9.,  25.10. ja 29.11. perjantai-iltaisin klo 17.00– 19.00. Voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. Ei tarvitse ilmoittautua. Osoite: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20. Lämpimästi tervetuloa!

Jakomäen perhekahvilat

Jakomäen Punahilkan toiminta toteutetaan tänä syksynä yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston kanssa, 29.8. alkaen koko syyskauden, osoitteessa Kolupolku 10. Tule mukaan tapaamaan muita perheitä!

Torstai-illan perhekahvila klo 16.30–19.00 yhden vanhemman perheille.

Perjantain perhekahvila klo 9.3011.30 kaikille alueen lapsiperheille.

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Vapaaehtoisia haetaan

Pienperheyhdistyksellä on ollut yhteistyöolkkareita ja perhekahviloita Itä-Helsingissä viimeksi keväällä 2019, mutta vähäisten kävijämäärien takia olkkarit/perhekahvilat itä-Helsingissä ovat nyt tauolla.

Mikäli olisit kiinnostunut aloittamaan vapaaehtoisena yh-perhekahvilatoiminnan omalla alueellasi, ota yhteyttä Riikkaan: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756