Perhekahvilat

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa voit tutustua muihin yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, paikalla on PPY:n vapaaehtoinen, joskus myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. 

Live-perhekahvilat toteutuvat mikäli koronatilanne ja viralliset ohjeet kokoontumisista sen sallivat. Tarkista tilanne täältä elo-syyskuussa.

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata  toimintakalenterista

Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Syksyn toimintoja päivitetään sivulle vähitellen.

Biitsi-perhekahvila

Tule pe 3.7. ja ke 29.7. klo 15–17 Herttoniemenrantaan eli Tuorinniemen rantaan. Ota omat uikkarit, eväät ja vesipullot mukaan. Sateen sattuessa siirretään tapaaminen myöhempäiseen ajankohtaan ja sinilevätilanteessa siirrytään läheiseen leikkipuistoon. Ilmoittaudu  Riikalle, riikka.koola@pienperhe.fi tai 040 640 3756

Haluaisitko vertaistoiminnan vapaaehtoisena toteuttaa heinäelokuussa muitakin biitsi-perhekahviloita, esim. omalla lähirannallasi? Ota yhteyttä Riikkaan viimeistään 1.7.: riikka.koola@pienperhe.fi tai 040 640 3756

Itä-Helsingin perhekahvila

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Pienperheyhdistyksen tiloihin Herttoniemenrantaan (Petter Wetterin tie 6). Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin:  21.8.,  18.9., 16.10. ja 13.11. klo 17–19. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Elokuussa, sään salliessa osan aikaa pihalla.

Hakunilan perhekahvila

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Hakunilan yhteisötalolle, Laukkarinne 6, Vantaa, joka toinen tiistai alkaen 8.9. klo 17–19 . Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Mukana vapaaehtoinen Noora. Yhteistyössä YVPL ja Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalo.

Jakomäen perhekahvilat

Jakomäen Punahilkka-toiminta toteutetaan yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston kanssa, osoitteessa Kolupolku 10. Syksyn toiminnot merkataan tähän myöhemmin.

Torstai-illan perhekahvila klo 17.00–19.00 yhden vanhemman perheille. 

Perheperjantai klo 9.30–11.30 kaikille alueen lapsiperheille 

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Itäkeskuksen perhekahvila/Single parent Family Cafe

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa. Kokoontumiset ovat kerran kuussa. Voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. Ei tarvitse ilmoittautua. Osoite: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20. Lämpimästi tervetuloa! 

Jätkäsaaren perhekahvila täysin yksin lastaan kasvattaville

Kokoonnumme Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa, Länsisatamankatu 26–28, kerran kuussa tiistaisin: 1.9., 6.10.,  3.11. ja 1.12. klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Yhteistyössä YVPL, Totaaliyhärit ry ja Tuomiokirkkoseurakunta.

Pikku-Huopalahden perhekahvila

Tule tapaamaan muita yh-perheitä, olitpa sitten lähialueilta tai kauempaa. Kokoonnumme lauantaisin (kevät peruttu) klo 15–17. Paikkana on leikkipuisto Viiri, osoitteessa Herukkakuja 3. Mukana vapaaehtoinen Jenni.  Ei tarvitse ilmoittautua, ei lastenhoitoa.

Lisätietoja paikasta: https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/leikkipuistotjaperhetalot/viiri/

Vapaaehtoisia haetaan

Mikäli olisit kiinnostunut aloittamaan vapaaehtoisena yh-perhekahvilatoiminnan omalla alueellasi, ota yhteyttä Riikkaan: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756