Perhekahvilat ja olohuoneet

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa ja olohuoneissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, ja paikalla on myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perhekerho  on avoinna myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata toimintakalenterista. Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä. 

SÖRNÄISTEN SOPPAKUPPILA on perhekahvila yhden vanhemman perheille ja avoinna maanantaisin klo 16–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Tervetuloa mukaan!

JAKOMÄEN PERHEPAIKKA PUNAHILKAN TOIMINTA siirtyi toisiin tiloihin kosteusvaurion vuoksi. Toiminta jatkuu uusissa tiloissa.

Tiistain perhekerho kaikille alueen lapsiperheille klo 10–13 Jakomäen nuorisotalolla, Punahilkan alakerrassa, osoitteessa Huokotie 3.

Torstai-illan perhekahvila klo 16–19 yhden vanhemman perheille pidetään Leikkipuisto Jakomäen tiloissa Kolupolku 10. 

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

ITÄKESKUKSEN PERHEKAHVILA avaa ovensa Itäkadun perhekeskuksen aulan leikkitilassa (Tallinnanaukio1, metroaseman, kauppakeskuksen ja bussiaseman vieressä) torstaisin klo 10–12,  aina 16.5. saakka. Yhden vanhemman perheet, lämpimästi tervetuloa! Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua, koska lastenhoitoa ei ole järjestetty. Paikalla on Olavi Pienperheyhdistyksestä.

MALMIN PERHEKAHVILA ISILLE JA LAPSILLE Isä, hoidatko lastasi/lapsiasi yksin (tai yhdessä entisen puolison kanssa)? Haluatko tutustua toisiin isiin samassa elämäntilanteessa? Maanantaina 25.2. klo 16.30–18.30 aloittaa uusi perhekahvila Ala-Malmilla, kauppakeskuksen läheisyydessä. Tule mukaan suunnittelemaan isien ja lasten toimintaa kerran kuussa kokoontuvaan perhekahvilaan. Samalla lapsesi voivat tutustua toisiin lapsiin. Voit tulla lastesi kanssa tai ilman lapsia. Ei lastenhoitoa, eikä ilmoittautumista. Mukana on Olavi Pienperheyhdistyksestä. Osoite: NuMu ry,  K. H. Wiikinkatu 4. Lisätietoja Olavilta: olavi.tran@pienperhe.fi  (tai Riikalta: riikka.koola@pienperhe.fi)

UUSI: MYLLYPURON YH-OLOHUONE

Uusi yh-olohuone kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin leikkipuisto Myllynsiivessä, Yläkiventie 6. Kevään kokoontumiset ovat keskiviikkoisin 20.3., 17.4. ja 15.5. klo 17.30–19.30. Olohuone on avoin kaikille yhden vanhemman perheille: yksin- ja yhteishuoltajille sekä vuoroviikkovanhemmille.  Lastenhoitaja leikittää lapsia. Lämpimästi tervetuloa! Toiminta jatkuu kesällä/syksyllä, mikäli osallistujia riittää. Olohuone pidetään yhteistyössä Kaapatut lapset ry:n kanssa.

OULUNKYLÄN PERHEKAHVILA kokoontuu Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42. Kokoontumiset ovat kevätkaudella kerran kuukaudessa lauantaisin 19.1., 2.2., 9.3., 27.4. ja 11.5. klo 16–18.  Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä iltaa! Mukana ovat vapaaehtoiset Annika ja Tuija. Tarjolla teetä, kahvia, vertaistukea sekä pientä purtavaa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Ei lastenhoitoa.

VUOSAAREN YH-OLOHUONE on avoinna yhden vanhemman perheille joka toinen sunnuntai klo 17–19 Haruspuistossa, osoitteessa Meri-Rastilan tori 7. Tule lasten kanssa tai yksin viettämään aikaa ja juttelemaan toisten yhden vanhemman perheiden kanssa.

Paikalla tarjotaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Hoitajat leikittävät lapsia toisessa huoneessa. Olohuone kokoontuu kevätkaudella: 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.   Mukana vapaaehtoiset Kukka ja/tai Erja.  Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjinä Pienperheyhdistys ry ja Päksy ry.

HERTTONIEMEN OLOHUONE on tauolla ainakin kevään vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756