Perhekahvilat

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, ja paikalla on myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perhekerho ja Myyrmäen perhekahvila on tarkoitettu myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Kevään perhekahvilat ja niiden aukioloajat päivitetään sivulle piakkoin.

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata toimintakalenterista. Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä. Soppakuppila on perhekahvila yhden vanhemman perheille ja avoinna maanantaisin klo 16–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Tervetuloa mukaan!

Jakomäen perhepaikka Punahilkan toiminta siirtyi toisiin tiloihin kosteusvaurion vuoksi. Syyskauden toiminta on viimeistä kertaa 13.12. ja kevätkausi alkaa 15.1.

Tiistain perhekerho kaikille alueen lapsiperheille klo 10–13 Jakomäen nuorisotalolla, Punahilkan alakerrassa, osoitteessa Huokotie 3.

Torstai-illan perhekahvila klo 16–19 yhden vanhemman perheille pidetään Leikkipuisto Jakomäen tiloissa Kolupolku 10. Päivitämme lisätietoja tänne, kunhan aikataulut varmistuvat.

Avoin iltapäivä vauvoille Jakomäen kirkolla perjantaisin 12.10, 9.11 ja 14.12. klo 13–15. Ohjelmaa on vauvoille ja äideille, myös odottaville ja yksinhuoltajille. Tule juomaan kupponen kahvia ja tutustumaan muihin äiteihin ja vauvoihin sekä vaihtamaan kokemuksia ja kuulumisia. Maksuton, ei erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja: Seija Saarinen p. 050 325 1268

Jakomäen Punahilkka täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Lettukestit juhlan kunniaksi pidettiin 5.5. ja ohjelmassa oli mm. pomppulinna, ongintaa ja kasvomaalausta.

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Susanna Vettenranta, p. 050 380 6815, susanna.vettenranta@pienperhe.fi

Herttoniemen olohuone kokoontuu syyskaudella joka toinen lauantai Herttoniemen leikkipuistossa, osoitteessa Karhutie 11. Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja ”vanhat” yhden vanhemman perheet. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Lastenhoitajat leikittävät lapsia. Kahvila on auki lauantaisin 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12. klo 16–18. Järjestäjinä Pienperheyhdistys ry ja Päksy ry.

MLL:n kaikkien perheiden perhekahvila Myyrmäessä, Vantaalla kokoontuu Myyrmäen neuvolan ryhmähuoneessa, osoitteessa Ojahaantie 1, joka torstai klo 10–12. Tarjolla myös Niceheartsin palveluohjausta maahanmuuttaneille perheille. Kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua: Kaikki perheet ovat lämpimästi tervetulleita! Järjestäjänä MLL, Nicehearts ry, Pienperheyhdistys ry, Äimä ry.

PPY etsii myös vapaaehtoista vertaisohjaajaa, joka olisi kiinnostunut toimimaan Myyrmäessä torstaisin tai jonain muuna päivänä. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa: riikka.koola(at)pienperhe.fi, p.040 640 3756. 

Oulunkylän perhekahvila kokoontuu syksyllä Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42. Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä iltaa! Mukana ovat vapaaehtoiset Annika ja Tuija. Tarjolla teetä, kahvia, vertaistukea sekä pientä purtavaa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Ei lastenhoitoa.

Vuosaaren olohuone on avoinna yhden vanhemman perheille joka toinen sunnuntai klo 17–19 Haruspuistossa, osoitteessa Meri-Rastilan tori 7. Tule lasten kanssa tai yksin viettämään aikaa ja juttelemaan toisten yhden vanhemman perheiden kanssa Leikkipuisto Haruspuistoon (Meri-Rastilan tori 7).

 Paikalla tarjotaan kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Lapsia leikittävät hoitajat toisessa huoneessa. Olohuone kokoontuu syyskaudella: 2.9., 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12. Mukana vapaaehtoiset Kukka ja Erja. Järjestäjinä: Pienperheyhdistys ry ja Päksy ry.

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756