Perhekahvilat

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, ja paikalla on myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perhekerho ja Myyrmäen perhekahvila on tarkoitettu myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Perhekahvilat ovat sulkeutuneet ja avaavat taas ovensa vuonna 2019, viikolla 3.

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata toimintakalenterista. Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä. Soppakuppila on perhekahvila yhden vanhemman perheille ja avoinna maanantaisin klo 16–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Soppakuppila avautuu joulutauon jälkeen 14.1.2019. Tervetuloa mukaan!

Jakomäen perhepaikka Punahilkan toiminta siirtyi toisiin tiloihin kosteusvaurion vuoksi. Kevätkausi alkaa 15.1., tervetuloa mukaan!

Tiistain perhekerho kaikille alueen lapsiperheille klo 10–13 Jakomäen nuorisotalolla, Punahilkan alakerrassa, osoitteessa Huokotie 3.

Torstai-illan perhekahvila klo 16–19 yhden vanhemman perheille pidetään Leikkipuisto Jakomäen tiloissa Kolupolku 10. 

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Susanna Vettenranta, p. 050 380 6815, susanna.vettenranta@pienperhe.fi

Itäkeskuksen perhekahvila avaa ovensa Itäkadun perhekeskuksen aulan leikkitilassa (Tallinnanaukio1, metroaseman, kauppakeskuksen ja bussiaseman vieressä) torstaisin klo 10–12,  aina 16.5. saakka. Yhden vanhemman perheet, lämpimästi tervetuloa! Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua, koska lastenhoitoa ei ole järjestetty. Paikalla on Olavi Pienperheyhdistyksestä.

Malmin uusi perhekahvila isille ja lapsille. Isä, hoidatko lastasi/lapsiasi yksin (tai yhdessä entisen puolison kanssa)? Haluatko tutustua toisiin isiin samassa elämäntilanteessa? Maanantaina 25.2. klo 16.30–18.30 aloittaa uusi perhekahvila Ala-Malmilla, kauppakeskuksen läheisyydessä. Tule mukaan suunnittelemaan isien ja lasten toimintaa kerran kuussa kokoontuvaan perhekahvilaan. Samalla lapsesi voivat tutustua toisiin lapsiin. Voit tulla lastesi kanssa tai ilman lapsia. Ei lastenhoitoa, eikä ilmoittautumista. Mukana on Olavi Pienperheyhdistyksestä. Osoite: NuMu ry,  K. H. Wiikinkatu 4. Lisätietoja Olavilta: olavi.tran@pienperhe.fi  (tai Riikalta: riikka.koola@pienperhe.fi)

Oulunkylän perhekahvila kokoontuu Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42. Kokoontumiset ovat kevätkaudella kerran kuukaudessa lauantaisin 19.1., 2.2., 9.3., 27.4. ja 11.5. klo 16–18.  Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä iltaa! Mukana ovat vapaaehtoiset Annika ja Tuija. Tarjolla teetä, kahvia, vertaistukea sekä pientä purtavaa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Ei lastenhoitoa.

Vuosaaren olohuone on avoinna yhden vanhemman perheille joka toinen sunnuntai klo 17–19 Haruspuistossa, osoitteessa Meri-Rastilan tori 7. Tule lasten kanssa tai yksin viettämään aikaa ja juttelemaan toisten yhden vanhemman perheiden kanssa.

Paikalla tarjotaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Hoitajat leikittävät lapsia toisessa huoneessa. Olohuone kokoontuu kevätkaudella: 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.   Mukana vapaaehtoiset Kukka ja/tai Erja.  Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjinä Pienperheyhdistys ry ja Päksy ry.

Herttoniemen olohuone on tauolla ainakin kevään vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756