Perhekahvilat

Pienperheyhdistyksen perhekahviloita järjestetään pääkaupunkiseudulla ja niissä voit tutustua muihin yhden vanhemman perheisiin sekä yhdistyksen toimintaan. Tarjolla vapaamuotoista keskustelua ja yhdessäoloa, paikalla on PPY:n vapaaehtoinen, joskus myös työntekijä. Perhekahviloissa saat myös tietoa alueen muista toimijoista ja palveluista. 

Kuvassa piirretty yksisarvinen. Piirtäjä: Ronja

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata kalenterista. Kalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Perhekahvilat pääkaupunkiseudulla

Perhekahviloihin ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa käymään!

Pukinmäen yh-perhekahvila

Tule lapsen kanssa tapaamaa muita yhden vanhemman perheitä! Yh-perhekahvila MLL Perhetalo Unikon kevätkauden kokoontumiset ovat kerran kuussa ja kasviskeittoa tarjotaan aikuisille ja lapsille niin kauan kuin sitä riittää. Kesäkuun tapaaminen pidetään lauantaina 15.6. klo 9.30–12.30. Mukana myös vapaaehtoiset Katja ja Eija. Tulethan paikalle viimeistään klo 11. Osoite: Unikkotie 8.

Lassila-Haagan perhekahvila

Aikuisille on tarjolla teetä ja juttuseuraa, lapsille leikkiseuraa ja kaikille keittoa. Mukana vapaaehtoiset Laura ja Tea. Osoite:  Stadin Yhteisötalo Lassila, Kaupintie 16.

Malmin Varustamon yh-perhekahvila 

Yhden vanhemman perheet Malmilla tai lähialueilla (myös Vantaalla) ovat tervetulleita yh-perhekahvilaan kevätkaudella kerran kuussa Malmin Varustamolle (Pekanraitti 16). Tarjolla vertaistukea ja hyvää seuraa, kahvia/teetä aikuisille ja välipalaa kaikille (leipää, hedelmiä). Mukana vapaaehtoiset Anni ja Rosa. 

Vauva- ja taaperoperhekahvila Herttoniemenrannassa

Perhekahvila pidetään Pienperheyhdistyksen tiloissa, Petter Wetterin tie 6:ssa ja se on tarkoitettu n. 0–3-vuotiaille vauvoille/taaperoille yh-vanhemman kanssa. 

Vauvaperheiden aamukahvila

Aamukahvila vauvaperheille Herttoniemenrannassa jatkuu elo–syyskuussa, mikäli kysyntää on. Etsimme vapaaehtoista vetäjää. Jos kiinnostuit ota yhteyttä p./WhatsApp 040 640 3756. 

Kysy perhekahviloista

Lisätietoja perhekahviloista Maria Koivuniemi, maria.koivuniemi(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756  (ma–pe). 

"Perheeni on saanut ystäväperheen perhekahvilasta. Elämä kokonaan tuntuu paremmalta ja vähemmän raskaalta kun sen saa jakaa."  (palaute osallistujalta) 

Vapaaehtoisia etsitään perhekahvilatoimintaan!

Toivoisitko omalle alueellesi perhekahvilaa ja olisitko valmis toimimaan sen vapaaehtoisena? Ota yhteyttä, Maria Koivuniemi, maria.koivuniemi(at)pienperhe.fi, p. 040-640 3756