Perhekahvilat ja olohuoneet

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa ja olohuoneissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, ja paikalla on myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perhekerho  on avoinna myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Toukokuun loppupuolella kahvilat ja olohuoneet jäävät kesätauolle. Viikoittaisia aikatauluja voit seurata toimintakalenterista. Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä. 

Sörnäisten Soppakuppila 

Perhekahvila yhden vanhemman perheille Sörnäisissä on avoinna maanantaisin klo 16–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Tervetuloa mukaan! Kevään viimeinen Soppakuppila on 27.5.

Jakomäen Perhepaikka Punahilkan toiminta 

Punahilkan omista tiloista jouduttiin luopumaan kosteusvaurion vuoksi. Toiminta jatkuu uusissa tiloissa. Kevään viimeinen perhekahvila pidetään 23.5., ja kokoontumiset jäävät kesätauolle.

Tiistain perhekerho kaikille alueen lapsiperheille klo 10–13 Jakomäen nuorisotalolla, Punahilkan alakerrassa, osoitteessa Huokotie 3.

Torstai-illan perhekahvila klo 16–19 yhden vanhemman perheille pidetään Leikkipuisto Jakomäen tiloissa Kolupolku 10. 

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Myllypuron YH-olohuone

Uusi yh-olohuone Myllypurossa kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin leikkipuisto Myllynsiivessä, Yläkiventie 6. Kevään kokoontumiset ovat keskiviikkoisin 20.3., 17.4. ja 15.5. klo 17.30–19.30. Olohuone on avoin kaikille yhden vanhemman perheille: yksin- ja yhteishuoltajille sekä vuoroviikkovanhemmille.  Lastenhoitaja leikittää lapsia. Lämpimästi tervetuloa! Toiminta jatkuu kesällä/syksyllä, mikäli osallistujia riittää. Olohuone pidetään yhteistyössä Kaapatut lapset ry:n kanssa.

Oulunkylän perhekahvila

Kokoontumiset Oulunkylän perhekavilassa ovat kerran kuukaudessa lauantaisin 19.1., 2.2., 9.3., 27.4. ja 11.5. klo 16–18 Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42:ssa. Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä iltaa! Mukana ovat vapaaehtoiset Annika ja Tuija. Tarjolla teetä, kahvia, vertaistukea sekä pientä purtavaa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Ei lastenhoitoa.

Vuosaaren YH-olohuone 

YH-olohuone Vuosaaressa on avoinna yhden vanhemman perheille joka toinen sunnuntai klo 17–19 Haruspuistossa, osoitteessa Meri-Rastilan tori 7. Tule lasten kanssa tai yksin viettämään aikaa ja juttelemaan toisten yhden vanhemman perheiden kanssa.

Paikalla tarjotaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Hoitajat leikittävät lapsia toisessa huoneessa. Olohuone kokoontuu kevätkaudella: 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4. ja 12.5.  Mukana vapaaehtoiset Kukka ja/tai Erja.  Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjinä Pienperheyhdistys ry ja Päksy ry.

Herttoniemen olohuone 

Olohuone Herttoniemessä on tauolla ainakin kevään, vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756