Perhekahvilat

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa voit tutustua muihin yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, paikalla on PPY:n vapaaehtoinen, joskus myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. 

Huom! Kaikki Pienperheyhdistyksen järjestämät ryhmätoiminnot on peruttu toistaiseksi koronaviruksen  aiheuttaman tautiepidemian vuoksi ja avaamisesta ilmoitetaan erikseen.

Katso virtuaaliryhmäkeskustelut

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata  toimintakalenterista

Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Soppakuppila 

Perhekahvila yhden vanhemman perheille Herttoniemessä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Tule yksin tai yhdessä lapsen/lasten kanssa!  Korona-aikana Soppakuppila kokoontuu virtuaalisesti maanantaisin.

Jakomäen perhekahvilat

Jakomäen Punahilkka-toiminta toteutetaan yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston kanssa, osoitteessa Kolupolku 10. Toiminnot on peruttu.

Torstai-illan perhekahvila klo 17.00–19.00 yhden vanhemman perheille. 

Perheperjantai klo 9.30–11.30 kaikille alueen lapsiperheille 

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Itäkeskuksen perhekahvila/Single parent Family Cafe

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa. Kokoontumiset ovat kerran kuussa. Voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. Ei tarvitse ilmoittautua. Osoite: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20. Lämpimästi tervetuloa! 

Oulunkylän perhekahvila 

Toiminta on tauolla toistaiseksi.

UUSI! Pikku-Huopalahden perhekahvila

Tule tapaamaan muita yh-perheitä, olitpa sitten lähialueilta tai kauempaa. Kokoonnumme lauantaisin (kevät peruttu) klo 15–17. Paikkana on leikkipuisto Viiri, osoitteessa Herukkakuja 3. Mukana vapaaehtoinen Jenni.  Ei tarvitse ilmoittautua, ei lastenhoitoa.

Lisätietoja paikasta: https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/leikkipuistotjaperhetalot/viiri/

Vapaaehtoisia haetaan

Mikäli olisit kiinnostunut aloittamaan vapaaehtoisena yh-perhekahvilatoiminnan omalla alueellasi, ota yhteyttä Riikkaan: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756