Perhekahvilat ja olohuoneet

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa ja olohuoneissa voit tutustua muihin yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Perhekahviloissa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon, paikalla on PPY:n vapaaehtoinen, joskus myös työntekijä. Perhekahviloissa tiedotetaan myös alueen muista toimijoista ja palveluista. Jakomäen perjantain perhekerho  on avoinna myös muille kuin yhden vanhemman perheille.

Viikoittaisia aikatauluja voit seurata  toimintakalenterista

Toimintakalenteria kannattaa pitää silmällä myös mahdollisten aikataulumuutosten varalta! 

Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä, pidetään maanantai-iltaisin Soppakuppila. Myös monet vertaistoiminnan ryhmät kokoontuvat siellä.  Ilmoitamme kevätkauden perhekahvilasta  myöhemmin tässä.

Sörnäisten Soppakuppila 

Perhekahvila yhden vanhemman perheille Sörnäisissä on avoinna maanantaisin klo 16.00–18.30 Hämeentie 64:ssä. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, lapsille leikkikavereita ja aikuisille hyvää seuraa, kasvissoppaa ja kahvia/teetä. Kevätkausi alkaa 3.2.

Jakomäen perhekahvilat

Jakomäen Punahilkan toiminta toteutetaan tänä syksynä yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston kanssa, osoitteessa Kolupolku 10. Tule mukaan tapaamaan muita perheitä! Toiminta jatkuu kevätkaudella tammikuun loppupuolella.

Torstai-illan perhekahvila klo 16.30–19.00 yhden vanhemman perheille. Kahvila aukeaa 30.1.

Perheperjantai klo 9.3011.30 kaikille alueen lapsiperheille alkaa kevätkaudella 10.1.

Lisätiedot Punahilkan toiminnasta: Petriina Perkiömäki, p. 040 185 6938, petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Itäkeskuksen perhekahvila/Single parent Family Cafe

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa. Kokoontumiset ovat kerran kuussa:  31.1., 28.2., 27.3., 24.4. perjantai-iltaisin klo 17.00–19.00  ja toukokuussa tehdään retki.  Voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. Ei tarvitse ilmoittautua. Osoite: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20. Lämpimästi tervetuloa!

Oulunkylän perhekahvila 

Toiminta on tauolla toistaiseksi.

Vapaaehtoisia haetaan

Mikäli olisit kiinnostunut aloittamaan vapaaehtoisena yh-perhekahvilatoiminnan omalla alueellasi, ota yhteyttä Riikkaan: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja perhekahviloista:
Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756