Toimintaa lapselle ja aikuiselle

Tule tapaamaan muita yhden vanhemman perheitä perhekahviloihin, ryhmiin, leireille, retkille tai tapahtumiin, jossa voit keskustella ja jakaa arjen haasteita, saada uusia ideoita ja löytää lapselle uusia kavereita. Keskusteluissa samassa elämäntilanteessa olevien vertaisten kanssa, voit saada oivalluksia ja helpotusta arjen haasteisiin. Lisäksi kuulet ohjaajilta enemmän yhdistyksen toiminnasta. 

Toiminta on tarkoitettu yhden vanhemman perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Liity jäseneksi

Muistathan ilmoittautua toimintaan! Ohjeet löydät kunkin toiminnon kohdalta. Täältä löydät tietoa toimintaan osallistumisesta

Vertaistoimintaan voit osallistua myös vertaisohjaajana esimerkiksi retkillä, leireillä tai perhekahviloissa.

Pienperheyhdistyksen tilat ovat Helsingin Herttoniemenrannassa, Petter Wetterin tie 6, jossa järjestetään monenlaista toimintaa. Toimintaa on myös yhteistyökumppanien tiloissa tai muissa tiloissa pääkaupunkiseudulla – osoitteen löydät kunkin toiminnon kohdalta.

Sivuvalikosta tai tästä löydät vertaisryhmät. Alla yksittäisiä tapahtumia.

Tapahtumat

Vappuhulinat tiistaina 30.4. klo 15–18

Vastaanotetaan kevät riemulla Pienperheyhdistyksen Vappuhulinoissa kotipesässä Petter Wetterintie 6. Luvassa klitteriä, gimallusta, säihkettä, ongintaa ja pomppulinna! Tehdään saippuakuplavallankumous ja katuliitusatumaailma! Pihalla grillataan nakkeja hodareita varten, maistellaan simaa ja syödään munkkeja. Mc Mummo soittaa ikivihreitä discohittejä yleisön toiveiden perusteella, joten pukeudu räväkästi ja tule laittamaan jalalla koreasti iloiseen joukkoomme. Paras asu palkitaan!

ilmoittautuminen tästä ennen 27.4. 

Minimaraton lapsille 10.5.

Minimarathon on Suomen Urheiluliiton järjestämä juoksutapahtuma 0–12-vuotiaat lapsille. Minimarathon järjestetään pe 10.5. klo 15 alkaen ja tapahtumassa lapset juoksevat noin 1 km mittaisen reitin. Tapahtumapaikkana toimii Töölön Pallokenttä 1. Ilmoittamalla lapsesi, saat lapsellesi ilmaiskoodin. Lue lisää Minimaratonista

Kivoja kokemuksia, hyvää mieltä ja sellaisten asioiden kokeilua/tekemistä, johon meillä ei muutoin olisi mahdollisuutta. (Kysely toimintaan osallistuneille 2022)

Lisätietoja vertaistoiminnasta: Riikka Koola, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p. 040 640 3756 ja perhetoiminnasta Susa Ruuhilahti: susanna.ruuhilahti(a)pienperhe.fi, p. 040 544 2272.

Yhteistyökumppanit 

Yhden vanhemman perheiden liitto jäsenyhdistyksineen pitää yllä olohuonetoimintaa useissa kaupungeissa. 

Tuettuja lomia voit myös hakea eri yhdistyksistä. Katso yhteystiedot

Pienperheyhdistyksen yhteistyötahot löydät täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lasten ja nuorten chat on auki arkipäivisin klo 15–19.

Tukea, tietoa ja tekemistä verkosta

Tukea yhden vanhemman perheille -sivulta näet, mistä voit saada tukea perheellesi.

Tietoa lapsiperheille -sivulta löydät hyödyllisiä linkkejä mm. päiväleirien hakemiseen  sekä lapsiperheille suunnattuihin verkkopalveluihin, joista löydät palveluja eri puolilla Suomea. 

Tekemistä lapsen kanssa vinkkejä lapsen kanssa puuhailuun.

Älä jää yksin!

Haluatko tietää enemmän Pienperheyhdistyksen toiminnasta?

Me kerromme, kun lähetät kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Sähköposti- ja viestikentät ovat pakollisia. Voit jättää myös nimesi viestiin.

Sanapilvikuva toimintaa osallistuvien kyselyn vastauksista. Parhaiten esiin nousevat sanat ovat kiitos, lapsi ja toiminta.