Lapselle vapaaehtoinen

Oletko ajatellut lapsellesi mieskaveria tai kummi-isovanhempaa? Toiminnan aloittamiseksi sinun täytyy tehdä hakemus vapaaehtoisen saamiseksi.

Voit hakea lisätietoja toiminnasta vapaaehtoistoiminnan sivulta tai kysyä hakemisesta toiminnan ohjaajalta. Vaihtoehtoisesti voit jättää meille yhteystietosi etusivun lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. 

Miten teen hakemuksen?

Hakemuksessa voit kertoa omin sanoin perheesi tilanteesta ja tarpeesta hakea vapaaehtoista. Jos haluat hakea lapsellesi vapaaehtoista kummi-isovanhempaa löydät toiminnan ohjaajan yhteystiedot linkin takaa. Häneltä saat tarkemmat ohjeet vapaaehtoisen hakemiseen.  

Mieskaveritoiminnan Lapselle mieskaveri -sivulla kerrotaan toiminnan periaatteista ja annetaan vinkkejä hakemuksen kirjoittamiseen. 

Miten lapsi saa oman vapaaehtoisen?

Hakemuksen saatuaan toiminnanohjaaja haastattelee vanhemman. Kun lapselle löytyy sopiva vapaaehtoinen, järjestetään yhteinen tapaaminen perheen ja vapaaehtoisen kanssa. Tapaamisessa käydään läpi toimintaan liittyviä periaatteita, tutustutaan sekä sovitaan lapsen ja vapaaehtoisen tapaamisista.

Pienperheyhdistyksen vapaaehtoiset mieskaverit ja kummi-isovanhemmat kalastusretkellä lasten kanssa Vanhankaupungin lahdella.