Tenavatupa

Tenavatupa iltaisin tai viikonloppuisin 

Tarvitsetko omaa aikaa opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin?

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden tilapäiseen lastenhoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa asioiden hoitoon tai lepoa arjen keskellä! Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. 

Kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista perustella hoidon tarve.  Ensikertalaiset ja vähemmän osallistuneet ovat etusijalla. Toivomme, että ilmoittaudut sitovasti, jotta kaikille halukkaille riittäisi hoitopaikkoja.

Aikuisten toiminnan aikainen Tenavatupa

Tenavatuvaksi kutsutaan myös Pienperheyhdistyksen järjestämän aikuisten toiminnan – ryhmien, kokousten ja kurssien – ajaksi järjestettyä lastenhoitoa. Lastenhoitoon tulee aina ilmoittautua etukäteen. Lastenhoitoon ilmoitetaan lapset samalla, kun ilmoittaudutaan tilaisuuteen.

Hoidossa lapset leikkivät, joskus myös esimerkiksi askartelevat tai leipovat. Lapset tarvitsevat sään mukaisen vaatetuksen, koska hoidossa saatetaan olla ulkona. 

Tenavatupaan ilmoittautuminen ja peruutukset

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet, jotka hoitajan tulisi tietää. Osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa.

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 €.

Lisätietoja Tenavatuvista

Hanna Pyöriä, perhetoiminnan koordinaattori, p. 044 793 6663, hanna.pyoria(a)pienperhe.fi

Palautetta äidiltä:

Haluan vielä erikseen kiittää näistä tarjoamistanne palveluista. Ne ovat auttaneet minua todella paljon arjessamme ja ollut ihana saada omaa aikaa ja hengenvetoa lapsiarkihulinoiden keskellä ❤️