Liity jäseneksi

Oletko eronnut lapsesi puolisosta tai kenties jäänyt leskeksi? Ehkä olet kasvattanut lastasi alusta lähtien yksin. Pienperheyhdistys tarjoaa toimintaa yhden vanhemman perheen lapsille ja vanhemmille. Tule mukaan toimintaan, löydät itsellesi ja lapsellesi uusia ystäviä. Osallistu ryhmiin, leireille tai käy alueesi perhekahvilassa. Jäsenet voivat vaikuttaa myös järjestettävän toiminnan sisältöihin.

Jäsenmaksu on 25 €/vuosi tai 80 € / 5 vuotta. Jäsenetuna saat alennuksia joistain palveluista ja tuotteista ja pääset mukaan kaikkiin jäsentapahtumiin. Lisäksi saat kotiisi tilattuna Ensi- ja turvakotien liiton Enska-lehden.

Täytä oheinen jäsenlomake, niin lähetämme laskun viikon sisällä. Jäsenyys on voimassa sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hyväksynyt uudet jäsenet.