Liity jäseneksi

Oletko eronnut tai kenties jäänyt leskeksi? Ehkä olet kasvattanut lastasi alusta lähtien yksin. Pienperheyhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa yhden vanhemman perheen lapsille ja vanhemmille. Tule mukaan, löydät itsellesi ja lapsellesi uusia ystäviä. Osallistu ryhmiin, leireille, tapahtumiin tai käy alueesi perhekahvilassa. Jäsenet voivat vaikuttaa myös järjestettävän toiminnan sisältöihin.

Jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi tai 100 € / 5 vuotta. Jäsenetuna saat säännöllisesti ilmestyvän jäsentiedotteen ja pääset mukaan kaikkiin jäsentapahtumiin. Saat sähköpostiisi myös Ensi- ja turvakotien liiton sähköisen Enska-lehden.

Tule mukaan toimintaan!

Vuoden 2023 kyselyssä toimintaan osallistuville kysyttiin syitä yhdistyksen toimintaan osallistumiseen. Tässä niistä muutamia:

Liityin jäseneksi, koska ajattelin saavani sitä kautta vertaistukea vanhemmuuteeni ja mahdollisesti uusia ystäviä toisista lapsiperheistä.

– Kaveri suositteli ja kertoi kivoista retkistä.

– Olin juuri eronnut, ja kaipasin tietoa, apua ja mahdollisuuksia.

– Toiminta teidän kanssa antaa mulle energiaa ja motovaatiota.

Joku liittyi aluksi maksuttoman lastenhoidon takia tai tuli mukaan kummitoiminnan tai mieskaveritoiminnan kautta, mutta osallistui myöhemmin toimintaan laajemmin.  Reittejä ja osallistumisentapoja on monia.

Liity lomakkeella jäseneksi

Täytä oheinen jäsenlomake, niin lähetämme laskun viikon sisällä. Jäsenyys on voimassa sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hyväksynyt uudet jäsenet.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.