Hallitus ja vuosikokous

Pienperheyhdistyksen hallitus vuonna 2024

Taija Liuhto, puheenjohtaja, taija.liuhto(a)pienperhe.fi, p. 050 461 7595

Tea Jakobson, varapuheenjohtaja

Antti Ellonen

Mika Jokinen

Nina Lappalainen

Marjut Martin

Hanna Mäenpää

Merja Västilä

Hallituksen tehtävänä on edustaa yhdistystä, käyttää toimeenpanovaltaa ja vastata toiminnanjohtajan kanssa yhteistyössä yhdistyksen taloudesta, hallinnosta ja toiminnan linjauksista.

Jäsenistön vuosikokoukset keväällä ja syksyllä

Pienperheyhdistyksen seuraava kevätkokous pidettiin 27.4.2024 Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Pienperheyhdistyksen vuosikokous pidettiin 18.11.2023. Siellä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. Toimikaudella 2024–2025  puheenjohtajana jatkaa Taija Liuhto. Hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Merja Västilä (uusi), Nina Lappalainen, Marjut Martin (uusi) sekä Mika Jokinen (uusi), ja hallituksessa jatkavat Antti Ellonen, Heli Framelius (eronnut hallituksesta 1/2024), Tea Jakobson ja Hanna Mäenpää.

Mukaan Pienperheyhdistyksen hallitukseen

Haluaisitko vaikuttaa Pienperheyhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä? Seuraavan kerran hallituksen jäseniä valitaan syyskokouksessa marraskuussa 2024.

Yhdistyksen kehittyminen ja hyvinvointi tarvitsee innostuneita ihmisiä ja eri alojen osaajia. Jotta jäsenistöllä olisi tietoa ehdokkaista etukäteen, ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään ja kuvaukset julkaistaan tällä sivulla. Myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Kerro itsestäsi max 1000 merkillä: Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksen jäsenenä? Mikä sinulle on tärkeää? Mitä osaat? Millaista kokemusta sinulla on järjestöjen hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista? Liitä halutessasi myös kuvasi mukaan ja lähetä: outi.hannula(at)pienperhe.fi.