Sport & Spa Hotel Vesileppiksen tuettu loma 21.–26.7. (supe)

Hyvinvointilomat ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n kanssa järjestettävä loma on tarkoitettu sateenkaareville yhden vanhemman perheille.

Loman omavastuumaksu: 130 €/aikuinen/5 vrk (alle 16-vuotiaat lapset lomailevat veloituksetta huoltajan tai isovanhemman seurassa)

Lomaryhmän koko: noin 15 perhettä

Lisätietoja paikasta (Leppävirta, Pohjois-Savo): https://www.vesileppis.fi/

Loman hakuaika: 1.2.–31.3.2024

Hyvinvointilomien sähköinen lomahaku Lohjan ja Vesileppiksen lomille aukeaa siis heidän sivuillaan 1.2. alkaen: https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/welcome

Lue tästä ohjeet hakemiseen

Hyvinvointilomien lomat on tarkoitettu pienituloisille yhden vanhemman perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia.  

Omavastuuhinta sisältää majoituksen perhekoon mukaisissa huoneissa, täysihoidon ruokailut ja ohjattuun lomaohjelmaan osallistumisen. Loma sisältää myös ryhmämuotoista lastenhoitoa 2–7-vuotiaille lapsille 4 x 2h/ lomajakso.

Matkat ovat omatoimiset ja omakustanteiset, mutta tarvittaessa Pienperheyhdistys ry voi auttaa kimppakyytien järjestämisessä, mikäli loman saatuasi olet yhteydessä Riikkaan hyvissä ajoin ennen lomaa (p./whats app 040-640 3756).

Vesileppiksessä mukana on yksi vapaaehtoinen Sateenkaariperheiltä ja yksi vapaaehtoinen Pienperheyhdistyksestä. Hyvinvointilomilla myös vapaaehtoisten tulee täyttää lomansaamiskriteerit – jos olet kiinnostunut vapaaehtoisuudesta, ota yhteyttä Riikkaan joulu-tammikuussa (ks.yhteystiedot alta). Loma-vapaaehtoisuus sopii parhaiten sellaisille yhden vanhemman perheiden aikuisille, joiden omat lapset ovat jo vähän isompia, ja jotka ovat ystävällisiä ja uusista ihmisistä kiinnostuneita.