Loma Kärkölässä

Haluaisitko viettää muutaman rennon päivän mökillä Kärkölässä? Olla vaan maaseudulla, ja kokea metsäluonto. Kiireettömästi. 

Perhe Kärkölässä (kaksi aikuista, lapset 18-v. ja 21-v. ja Reetu-kissa) haluaa tarjota maaseutulomaa arkipäivinä heinäkuussa 2–3 yötä/perhe viidelle vähävaraiselle perheelle. Vieraille on vapaana oma mökki saunalla. Parhaiten kohde sopii perheille, joissa on 4–17-v. lapsia.

Loman ajankohdat: 24.–27.6., 1.–4.7., 8.–11.7., 15.–18.7. ja 22.–25.7.

Kesä on kiva, jos on ohjelmaa. Te olisitte myös meille sitä!

Tarvittaessa kuljetus järjestyy Mäntsälän tai Järvelän juna-asemalta loman aluksi aamupäivällä ja takaisin asemalle alkuillasta loman päätyttyä. Mökissä on peitot ja tyynyt, sisävessa, sauna, suihku, tiskiallas, mikro ja jääkaappi. Mökin lähistöllä on grillikatos, missä puu- ja kaasugrilli on vapaassa käytössä. Pihassa on uimalampi. Mukaan tarvitaan omat ruoat, lakanat ja pyyhkeet. Koiria maatilalle ei voi ottaa. Majoittumaan mahtuu 5 henkilöä

Jos olet kiinnostunut tällaisesta lomasta, kerro, miksi sinun perheesi tarvitsisi tällaisen loman ja kerro mikä ajankohta teille sopisi, voit ruksata useamman vaihtoehdon.

Ilmoittautumiset 19.5.2024 mennessä tästä