Elo-syyskuun tutti- ja taaperoleirit Sipoossa

1) Tuttileiri Sipoon Sopukassa pe–su 23.–25.8. (noin 0–2-vuotiaiden perheille)

2) Tutti-taaperoleiri Sipoon Sopukassa pe–su 20.–22.9. (noin 1,5–3-vuotiaiden perheille)

Molemmat leirit ovat iloisen yhdessäolon leirejä. Tarkempi ohjelma on vielä auki, mutta aiemmilla tutti-/taaperoleireillä on mm. kylvetty väreissä, musisoitu, rentouduttu tuttijoogassa ja jammailtu babydiscossa.

Elokuun leirin ohjelma on suunnattu erityisesti alle 2-vuotiaille, mutta siitä pääsevät nauttimaan myös aikuiset, sillä halutessasi voit ottaa leirille oman äidin tai isän mukaan! Välillä vauvoille on omaa ohjelmaa ja siksi aikaa äiti/isi laitetaan päiväunille! Syyskuun leiri on suunnattu erityisesti 1,5–3-vuotiaille.

Molemmille leireille mahtuu 10 perhettä. Leirit järjestetään leirikeskus Sopukassa Sipoossa. Jokaisella perheellä on oma huone ja jokaisessa huoneistossa on wc ja suihku, sekä pieni keittiö. Vauvoille löytyy pinnasängyt ja syöttötuolit.

Leirillä on täysihoito. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina päiväkahveihin klo 15. Leirillä mukana on elokuussa Pienperheyhdistykseen palaava Mari Kahri sekä vapaaehtoisia mummeja.

Leirin omavastuumaksu on 60 €/aikuinen ja 15 €/ 2–3-vuotias lapsi (alle 2-vuotiaat ilmaiseksi).  Omavastuumaksu sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Matkat paikalle omatoimiset ja omakustanteiset, mutta bussilla Itäkeskuksesta matka kestää n. 20 min.

Hae mukaan jommallekummalle leirille viimeistään 2.6. tästä 

Muista perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee leiriä. Haethan mukaan vain toiselle leirille. 

Vahvistusviestin saat kesäkuun aikana, ja tarkemman ohjelman elokuussa.