Painopistepäivät pe–su 16.–18.8. Hauholla ja etänä

Tule mukaan viettämään mukava viikonloppu leppoisasti keskustellen Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa Hauholla! Painopistepäivillä jutellaan siitä, minkälainen yhdistys meillä oikein on ja mihin tarvitsemme sitä tulevaisuudessa. Mitä uutta tarvittaisiin, jotta onnistuisimme tukemaan perheiden hyvinvointia?  

Painopistepäivillä on tärkeä rooli yhdistyksessä, ja osallistuminen on paitsi mukavaa myös merkityksellistä. Viikonlopun keskustelut vaikuttavat suoraan siihen, minkälaista toimintasuunnitelmaa yhdistykselle lähdetään rakentamaan vuodelle 2025 ja seuraaville vuosille. Painopistepäivät on suunnattu kaikille yhden vanhemman perheille, joita kiinnostaa osallistua Pienperheyhdistyksen toiminnan kehittämiseen.   

Aikuisten keskustelujen aikana Lasten kesä ry:n lastenohjaajat järjestävät 1–17-vuotiaille lapsille/nuorille omaa mukavaa ohjelmaa. Viikonloppuun mahtuu myös yhteistä saunomista, uimista ja ulkoilua.   

Päivien aikana on kuusi noin 2 tunnin keskusteluosiota. Eri menetelmin jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä perheiden tarpeista, yhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.   

Kahteen keskustelukokonaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu linkistä myös siinä tapauksessa, että et ole lähdössä Hauholle, mutta haluat olla keskusteluissa mukana etänä.   

Ohjelma alkaa Hauholla perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen. Yhteiskuljetus lähtee perjantaina klo 17 Helsingistä Kiasman edestä, ja palaa sunnuntaina alkuillasta ohjelman päätyttyä samaan paikkaan.   

Päivien omavastuuhinta 40 € / perhe sisältää ohjelman, majoituksen ja ateriat (pe iltapalasta su lounaaseen). Jos tulet yhteiskuljetukseen tilausbussilla, perimme meno-paluusta 15 € kaikilta yli 3-vuotiailta. Jos taas tulet omatoimisesti Hauholle, esimerkiksi autolla, sinun ei tarvitse maksaa kuljetusmaksua.   

Vahvistusviesti lähetetään viimeistään 20.6. sähköpostista info(at)pienperhe.fi, seuraa siis sähköpostiasi (myös roskapostia) ilmoittautumisajan päätyttyä.   

Ilmoittaudu tästä viimeistään 18.6.