Tanhuvaaran Urheiluopiston tuettu loma 14.–19.7. (su–pe)

Pienperheyhdistys järjestää MTHL:n kanssa yhteistyössä loman Tanhuvaaran Urheiluopistoon. Lähde mukaan!

MTLH ry:n Lapsiperheiden vertaislomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua lomaohjelmaan oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lapsiperheiden lomilla ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhempien ohjelmaa sekä mahdollisuuden 4 x  2 h lapsiparkkiin perheen 1–4-vuotiaille lapsille. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

MTLH ry:n kanssa järjestettävän loman omavastuuosuus: 25 €/ vrk/aikuinen ja 17-vuotta täyttänyt lapsi (alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta). Mukana matkalla on 1–2 Pienperheyhdistyksen vapaaehtoista.

Matkat ovat omatoimiset ja omakustanteiset, mutta tarvittaessa Pienperheyhdistys ry voi auttaa kimppakyytien järjestämisessä, mikäli loman saatuasi olet yhteydessä Riikkaan hyvissä ajoin ennen lomaa (ks. yhteystiedot alta).

Lisätietoja paikasta (Etelä-Savo, n. 15 km Savonlinnasta): https://tanhuvaara.fi/

Loman  hakuaika päättyy 14.4.: https://mtlh.fi/hae-lomaa/

Lue myös: https://mtlh.fi/hakijalle/kenelle-loma-myonnetaan/

Lomaryhmän koko: noin 10 perhettä

Lomalla on mukana yksi Pienperheyhdistyksen vapaaehtoinen, jos olet kiinnostunut vapaaehtoisuudesta, ota yhteyttä Riikkaan (riikka.koola@pienperhe.fi, p./whats app: 040-640 3756). Loma-vapaaehtoisuus sopii parhaiten sellaisille yhden vanhemman perheiden aikuisille, joiden omat lapset ovat jo vähän isompia, ja jotka ovat ystävällisiä ja uusista ihmisistä kiinnostuneita.