Vuorotteluvapaan sijaisuus: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

30.11.2023

Pienperheyhdistys on kansalaisjärjestö, joka edistää yhden vanhemman perheiden hyvinvointia ja yhteiskunnallista asemaa. Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, Mieskaverien ja Mummilan vapaaehtoistoimintaa ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden toimia yhdessä ja vaikuttaa asioihin.  

Etsimme työntekijän vuorotteluvapaan ajaksi 1.2.–31.7.2024 vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria toimintaan lasten ja perheiden sekä heitä tukevien vapaaehtoisten isovanhempien parissa. Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Tarkemmat ehdot siitä, kuinka pitkään työttömyys on kestänyt ja sen poikkeukset, löytyvät Vuorotteluvapaa – TE-palvelut kohdassa Sijainen

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille ja perheille suunnattua toimintaa yhdessä osallistujien ja työkavereiden kanssa. Olet avoin ja sosiaalinen, ja otat kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen. Tehtävässä tarvitsetkin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä.   

Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden ja senioreiden kanssa toimimisesta. Tehtävän edellytyksenä on riittävä suomen kielen taito.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään mielekästä ja vaikuttavaa työtä yhden vanhemman perheiden hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen aseman parissa. Tarjoamme myös joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.  

Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja tukenasi on mukava ja osaava kahdeksanhenkinen työyhteisö. Työpisteesi sijaitsee Herttoniemenrannassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, mutta osan viikosta voit tehdä halutessasi etätyötä. Pienperheyhdistys on avoin ja yhdenvertainen yhteisö sekä työntekijöiden että osallistujien suuntaan. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.   

Tehtävä on määräaikainen 1.2.–31.7.2024. Työt sijoittuvat pääosin virka-aikaan, mutta odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.   

Lähetä 15.12. mennessä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, cv:si ja tiedon vuorotteluvapaan ehtojen täyttämisestä osoitteeseen outi.hannula@pienperhe.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Outi Hannula sähköpostitse tai p. 040 6646 881 (arkisin klo 9–17). Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva ehdokas löytyy.