Kotisivuiltamme apua harrastamiseen sekä tuettujen lomien hakuun

16.3.2021

Monet yhdistykset tukevat lasten ja nuorten harrastamista. Harrastushelppi-sivulta löydät apua liittyen lapsen harrastamiseen. Tuettujen lomien järjestäjät löytyvät kootusti kotisivuiltamme.

Harrastushankkeeseen liittyen koostimme kotisivuillemme Harrastushelppi-sivun, josta voit sekä hakea harrastuksia, että etsiä harrastamista tukevia tahoja.

Majaoja-säätiön apurahoja voi hakea lasten ja nuorten taideharrastuksen, esimerkiksi harrastus- ja työvälineisiin, kurssien ja leirien kustannuksiin viimeistään 30.4.  Hope ry tukee lasten harrastustoimintaa ja toteuttaa vapaa-ajan elämyksiä, Pelastakaa lapset ry:n tukee vähävaraisten perheiden harrastamista ja Tukikummit säätiöstä voi hakea avustusta harrastusten kustannuksiin. 

Pienperheyhdistys järjestää kesällä leirejä ja retkitoimintaa, joita voi seurata etusivun uutisista. Tuettuja lomia voi hakea myös monista yhdistyksistä ja niitä järjestetään ympäri Suomen. Yhden vanhemman perheet saavat lomia aika hyvin, sillä monen perheen tulot ovat yhden vanhemman varassa. Tuettujen lomien haut kesäleireille ovat monessa paikassa jo alkaneet. Katso täältä, mistä lomia voi lähteä hakemaan.