Yhteisiä keskusteluja iltaisin ja vinkkejä kotiarkeen

1.4.2020

Huolettaako korona, talous, kotikoulun pyörittäminen? Haluaisitko keskustella siitä, mikä arjessa toimii? Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset nukkumaan?

Kuvassa teekuppi.

Pienperheyhdistyksen Zoom-tilillä on keskustelukanava auki maanantai-, tiistai-, torstai-, perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 20–21 huhtikuussa 4.4.–17.4., siis myös pääsiäisenä. Keskustelut alkavat tämän viikon lauantaina, tervetuloa mukaan! 

Mukaan keskusteluun pääset tietokoneella tästä


Tietokoneeseen ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa tai sovellusta. Älypuhelimeen tarvitset Zoom-sovelluksen.  Linkki toimii kyseisenä ajankohtana. Voit ottaa etukäteen yhteyttä työntekijöihin, jos tekniikka arveluttaa.  

Verkkovinkkejä tiedonhakuun ja lasten kanssa puuhailuun

Pienperheyhdistyksen henkilökunnan ja jäsenistön ehdottamia linkkejä kotona viihtymiseen ja tiedon hakemiseen löydät Tietoa ja tekemistä -sivulta. 

Vanhemmille löytyy kriisinaikaista tukea moneen tarpeeseen ja lapsille mm. väritystehtäviä, satuja ja rauhoittumisvideoita.  Myös vapaaehtoisen isovanhemman ja lapsen väliseen yhteydenpitoon löytyy oma sivusto. Kulttuuria ja musiikkia tarjoavat myös monet tahot. 

Toivomme iloa ja voimia lasten ja vanhempien yhteisiin hetkiin!

https://www.pienperhe.fi/tietoa-ja-tekemista-verkossa/


Pienperheyhdistyksen yhteystiedot