Vertaistoimintaa huhti–toukokuussa

9.4.2019

Noitakoulu Nokkelan johdolla päästään tekemään pääsiäisvitsoja 13.4. Omatoimiretkiä suunnitellaan toukokuun alussa, jolloin aloittaa myös uusi Voimaa!-ryhmä Jakomäessä. Leskiperheet tapaavat keväällä kaksi kertaa ja perhekahvilat jatkavat avointa toimintaa.

NOITAKOULU NOKKELAN VITSAPAJA JA VIRVONTAVINKKAUS 

lauantaina 13.4. klo 13–15 Pienperheyhdistyksen toimitiloissa, Hämeentie 64

Tule askartelemaan upeat virpomisvitsat ja harjoittelemaan uudet lorut. Virvontavinkkauksessa käymme läpi hyvän virpomisen perusteet. Tapahtuman lopuksi valitsemme vuoden virpojan 2019. Koko perheen höyhenenkepeään ja iloiseen tapahtumaan ovat kaikenikäiset tervetulleita!

Tuothan mukanasi muutaman oksan koristeltavaksi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 11.4. 

Noitakoulu Nokkelan virvontapajassa askarrellaan.

OMATOIMISTEN TELTTARETKIEN JA -LEIRIEN SUUNNITTELUILTA

tiistaina 7.5. klo 17–19, Hämeentie 64

Pienperheyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Mona Valtonen ja joukko aiheesta kiinnostuneita vapaaehtoisia kokoontuvat suunnittelemaan kesän omatoimisia telttaretkiä ja -leirejä. Mikäli lasten kanssa telttailu porukan kanssa kiinnostaa, tervetuloa mukaan!  Lastenhoito järjestetään tarvittaessa etukäteen ilmoitetuille lapsille.

Ilmoittaudu linkistä  viimeistään 29.4.


VOIMAA!-RYHMÄ JAKOMÄESSÄ

tiistaisin 7.5., 14.5., 21.5. klo 9.30–11.30, Jakomäen nuorisotalolla, Huokotie 3

Oletko kiinnostunut vertaistuesta muiden vanhempien kanssa? Haluatko oppia uusia, omaa ja perheesi hyvinvointia tukevia asioita?

Ryhmäkertojen teemat: tutustuminen ja kasviskekkerit, hyvinvointi, elämys ja kokemus, ruoka ja yhdessä syöminen. Ryhmä ja siinä tehtävät ruuat/välipalat ovat osallistujille ilmaisia ja ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset lähimartat Miia, Marita ja Tytti. Ryhmätoiminnan järjestää Marttaliiton Vilppu-hanke.

Lapsille on omaa ohjelmaa (alle 1,5-vuotias lapsi on aikuisen mukana). 

Lisätietoja: riikka.koola@pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä viimeistään 22.4.

VUOSAAREN/RASTILAN YH-OLOHUONE

kokoontuu joka toinen sunnuntai, seuraavaksi su 14.4. ja su 28.4., klo 1719 Haruspuiston leikkipuistossa (Meri-Rastilantori 7). Yh-olohuone on tarkoitettu kaikille yhden vanhemman perheille. Perhekahvilat


UUSI: MYLLYPURON YH-OLOHUONE

kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin 17.4. ja 5.5. klo 17.30–19.30, Leikkipuisto Myllynsiivessä (Yläkivenrinne 6). Olkkari on avoin kaikille yhden vanhemman perheille: yksin- ja yhteishuoltajille sekä vuoroviikkovanhemmille. Perhekahvilat


LESKIPERHEIDEN VERTAISTAPAAMINEN 

Oletko leski, onko sinulla alaikäisiä lapsia, kaipaatko vertaistukea? Tule keskiviikkoisin 17.4. ja 5.5. klo 17.30–19.30, Hämeentie 64:ään! Tapaamisten aikana tarjotaan pieni välipala. Mukana ovat vapaaehtoiset vertaisohjaajat Paavo ja/tai Sari. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa viereisessä huoneessa. Ilmoittautuminen on sitova. Yhteistyökumppanina Nuoret lesket ry.

Ilmoittaudu huhtikuun tapaamiseen viimeistään 10.4. ja toiseen viikkoa ennen.