Toimintaan osallistuminen

Pienperheyhdistyksen toiminta on tarkoitettu kaikille yhden vanhemman perheille, myös muille kuin jäsenille (jäseniä on noin 600 vanhempaa). Tapahtumiin, retkille ja leireille ilmoittaudutaan useimmiten jäsenkirjeessä tai Pienperheyhdistyksen kotisivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Huomioi ilmoittautumisaika, jonka jälkeen ilmoittautumislinkki sulkeutuu Voit myös soittaa toimistolle, p. 040 187 8312  ja ilmoittautua mukaan.

Pienperheyhdistyksen leirit ovat päihteettömiä eikä lemmikkieläimiä voi ottaa mukaan leireille. Leirille ilmoittautuva sitoutuu myös osallistumaan yhteiseen ohjelmaan. 

Toimintoihin ilmoittautuminen ja peruminen sairaustapauksissa

Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, mikä tarkoittaa sitä, että osallistut toimintaan ja maksullisien toimintojen ollessa kyseessä, maksat omavastuumaksun eräpäivään mennessä. Mikäli et sairastumisen vuoksi pääse osallistumaan toimintaan, muista perua osallistuminen vahvistusviestissä saamasi ohjeen mukaisesti.   

Joskus pyydämme varausmaksun, jolla varaat paikkasi. Palautamme omavastuu-/varausmaksun vain, jos toimitat lääkärintodistuksen. Näin toimien varmistamme, ettei tyhjiä paikkoja jää, ja mahdollisimman moni toimintaan mukaan haluava pääsee mukaan.

Kerrothan leirille tai lomalle ilmoittautuessa omista ja lapsesi sairauksista ja ruokavalioista tai -allergioista. Kerro myös lapsesi erityistarpeet ja kuvaile lastasi muutamalla sanalla, esim. ryhmässä toimimisen taidot.

Jos aloitat ilmoittautumisen ja tuletkin toisiin ajatuksiin, tyhjennä ilmoittautumislomakkeen kentät, muuten tiedot jäävät lomakkeeseen ja olet ilmoittautuneiden listalla.

Miten tiedän pääsinkö mukaan?

Jokaiselle ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostilla, onko mahtunut mukaan vai ei, tai onko varasijalla.

Miksi en päässyt retkelle?

Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin retkelle tai tapahtumaan mahtuu, arvomme lähtijät. Useimmiten etusijalla ovat kuitenkin ne perheet,  jotka eivät edellisen kerran ole olleet vastaavalla retkellä/tapahtumassa.  Tämä pätee myös leireihin.

Milloin maksan laskun?

Kun ilmoittaudut toimintaan, saat aina vahvistusviestin, jossa kerromme yhdistyksen tilinumeron ja eräpäivän, johon mennessä lasku maksetaan. Käytäthän viitenumeroa maksaessasi, sillä se helpottaa meidän työtämme

Onko toiminnassa järjestetty lastenhoito?

Mikäli aikuisille on omaa ohjelmaa, on lapsille järjestetty lastenhoito. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata lapsellesi paikan toiminnan aikaiseen lastenhoitoon. Kuvaile lastasi lyhyesti ja ilmoita hänen erityistarpeensa (esim. nepsyoireet, miten toimii ryhmässä) hoitoa varten. Nämä tiedot kerromme vain lastenhoitajille.

Lastenhoitoon tulevien lasten tulee pärjätä ryhmämuotoisessa lastenhoidossa. Kerrothan lapsen erityistarpeista etukäteen, jotta osaamme varata riittävästi lastenhoitajia.

Muistathan perua lapsesi hoidon viimeistään 3 päivää aikaisemmin, jos lapsesi ei tarvitsekaan hoitoa, sillä varaamme paikalle hoitajia lapsimäärän mukaan. Hoitopaikan perumatta jättämisestä perimme 10 €.

Päivitäthän jäsentietosi

Jos nimesi, osoitteesi, tms. tietosi muuttuvat, kerrothan sen meillekin, osoitteeseen info(at)pienperhe.fi, että tietomme pysyvät ajantasalla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jos et ole vielä jäsen, jäseneksi voit liittyä täältä

Toimintaa löydät täältä