Toimintaan osallistuminen

Pienperheyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, retkille ja leireille osallistutaan jäsenkirjeessä tai Pienperheyhdistyksen kotisivuilla esitellyn toiminnan yhteydessä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoitamme, mihin päivään asti voi ilmoittautua. Toimintoihin kannattaa ilmoittautua heti, sillä monet tapahtumat ja leirit täyttyvät nopeasti. Voit myös soittaa toimistolle, p. 09 720 6810 ja ilmoittautua mukaan.

Huom! Leireille ei voi ottaa mukaan lemmieläimiä.

Toimintoihin ilmoittautuminen ja peruminen sairaustapauksissa Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, mikä tarkoittaa sitä, että osallistut toimintaan ja maksullisien toimintojen ollessa kyseessä, maksat sen eräpäivään mennessä. Mikäli et sairastumisen vuoksi pääse osallistumaan toimintaan, muista perua osallistuminen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Useissa ilmoittautumisissa pyydämme varausmaksun, jolla varaat paikkasi. Palautamme varausmaksun tai ilmoittautumismaksun vain sairaustapauksissa, kun toimitat lääkärintodistuksen. Näin toimien takaamme sen, ettei tyhjiä paikkoja jää ja mahdollisimman moni toimintaan mukaan haluava, pääsee mukaan.

Jos aloitat ilmoittautumisen ja tuletkin toisiin ajatuksiin, tyhjennä ilmoittautumislomakkeen kentät, muuten tiedot jäävät lomakkeeseen ja olet ilmoittautuneiden listalla.

Miten tiedän pääsinkö mukaan?

Jokaiselle ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostilla onko mahtunut mukaan vai ei tai onko varasijoilla.

Miksi en päässyt retkelle? Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin retkelle tai tapahtumaan mahtuu, arvomme lähtijät. Joillakin retkillä ovat etusijalle ne, jotka eivät edellisen kerran ole olleet samaisella retkellä.

Milloin maksan laskun?

Kun ilmoittaudut toimintaan, saat aina vahvistusviestin, jossa kerromme tilinumeron ja eräpäivän, johon mennessä lasku maksetaan. Muistathan täyttää myös viitteen maksaessasi, sillä se helpottaa meidän työtämme. Jos joudumme muistuttamaan sinua laskun maksamisesta, perimme ensimmäisestä muistutuksesta 3 € ja toisesta 6 €.

Onko toiminnassa järjestetty lasten hoito? Mikäli aikuisille on omaa ohjelmaa, on lapsille järjestetty myös hoitoa ja tekemistä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata lapsellesi paikan toiminnan aikaiseen lastenhoitoon.

Päivitäthän yhteystietosi Jos nimesi, osoitteesi, tms. tietosi muuttuvat, kerrothan sen meillekin, jotta tietomme pysyvät ajantasalla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!