Toimintaan osallistuminen

Pienperheyhdistyksen toiminta on tarkoitettu kaikille yhden vanhemman perheille, myös muille kuin jäsenille, joita on yli 600 henkilöä. Tapahtumiin, retkille ja leireille osallistutaan useimmiten jäsenkirjeessä tai Pienperheyhdistyksen kotisivuilla esitellyn toiminnan yhteydessä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Huomioi ilmoittautumisaika, jonka jälkeen ilmoittautumislinkki sulkeutuu Voit myös soittaa toimistolle, p. 040 187 8312  ja ilmoittautua mukaan.

Pienperheyhdistyksen leirit ovat päihteettömiä eikä lemmikkieläimiä voi ottaa mukaan leirille. Leirille ilmoittautuva sitoutuu myös osallistumaan yhteiseen ohjelmaan. 

Toimintoihin ilmoittautuminen ja peruminen sairaustapauksissa

Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, mikä tarkoittaa sitä, että osallistut toimintaan ja maksullisien toimintojen ollessa kyseessä, maksat sen eräpäivään mennessä. Mikäli et sairastumisen vuoksi pääse osallistumaan toimintaan, muista perua osallistuminen joko puhelimitse tai sähköpostitse.  

Useissa ilmoittautumisissa pyydämme varausmaksun, jolla varaat paikkasi. Mikäli ilmoitat lapsia hoitoon ja peruutat lastenhoidon alle 3 päivää tilaisuudesta ilman lääkärin/hoitajan todistusta, joudumme laskuttamaan sinulta 15 euroa/hoitokerta (Tenavatuvan hoidosta laskutus on 30 euroa). Palautamme varausmaksun tai ilmoittautumismaksun vain sairaustapauksissa, kun toimitat lääkärintodistuksen. Näin toimien varmistamme, ettei tyhjiä paikkoja jää ja mahdollisimman moni toimintaan mukaan haluava, pääsee mukaan.

Kerrothan leirille tai lomalle ilmoittautuessa omista ja lapsesi sairauksista ja allergioista. Kerro myös lapsesi erityistarpeet ja kuvaile lastasi muutamalla sanalla, esim. ryhmässä toimimisen taidot.

Jos aloitat ilmoittautumisen ja tuletkin toisiin ajatuksiin, tyhjennä ilmoittautumislomakkeen kentät, muuten tiedot jäävät lomakkeeseen ja olet ilmoittautuneiden listalla.

Miten tiedän pääsinkö mukaan?

Jokaiselle ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostilla, onko mahtunut mukaan vai ei, tai onko varasijoilla.

Miksi en päässyt retkelle?

Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin retkelle tai tapahtumaan mahtuu, arvomme lähtijät. Joillakin retkillä ovat etusijalle ne, jotka eivät edellisen kerran ole olleet samaisella retkellä.  

Milloin maksan laskun?

Kun ilmoittaudut toimintaan, saat aina vahvistusviestin, jossa kerromme tilinumeron ja eräpäivän, johon mennessä lasku maksetaan. Muistathan täyttää myös viitteen maksaessasi, sillä se helpottaa meidän työtämme. Jos joudumme muistuttamaan sinua laskun maksamisesta, perimme ensimmäisestä muistutuksesta 3 € ja toisesta 6 €.

Onko toiminnassa järjestetty lasten hoito?

Mikäli aikuisille on omaa ohjelmaa, on lapsille järjestetty myös hoitoa ja tekemistä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata lapsellesi paikan toiminnan aikaiseen lastenhoitoon. Kuvaile lastasi lyhyesti ja ilmoita hänen erityistarpeensa hoitoa varten.

Muistathan perua lapsesi hoidon 3 päivää aikaisemmin, jos lapsesi ei tulekaan hoitoon, sillä varaamme paikalle hoitajia lapsimäärän mukaan. Hoitopaikan perumatta jättämisestä perimme 10 €.

Päivitäthän yhteystietosi

Jos nimesi, osoitteesi, tms. tietosi muuttuvat, kerrothan sen meillekin, osoitteeseen info(at)pienperhe.fi, että tietomme pysyvät ajantasalla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

https://www.pienperhe.fi/toiminta/