Kesäloman Salapoliisileiri 3.6.–6.6.

Salapoliisileiriläiset ovat ansiokkaasti ratkaisseet rötöksiä jo useilla leireillämme. Erityisesti nyt, kun ylikomisario Vasama on komennuksella Kuubassa, tarvitaan salapoliiseja auttamaan kotomaan kenttätöissä. Kesäloma tuo tullessaan uudet rötökset, joten nyt on aika hakea tiimiimme!

Leiri on suunnattu erityisesti 7–10-vuotiaille salapoliiseille, mutta myös ikääntyneemmät hakijat huomioidaan. Leiri alkaa aamuisin päämajallamme Herttoniemessä (Petter Wetterin tie 6), sen jälkeen siirrymme sinne, minne tutkimukset meidät johdattavat. Iltapäivisin palaamme takaisin päämajalle. Leirin ohjelmallinen osuus järjestetään klo 10–15, mutta ylityömahdollisuus on neuvoteltavissa.

Hakijoilta toivomme seuraavia ominaisuuksia: kiinnostusta salapoliisin työtä kohtaan, hyviä ryhmätyötaitoja, kykyä ottaa ohjeita vastaan tutkinnanjohtajalta, sisukkuutta työskennellä myös hankalissa olosuhteissa (räntäsade, pitkät kävelymatkat hankalassa maastossa ym.), pitkäjänteisyyttä, hyviä hermoja ja huumorintajua. Hakijan eduksi katsomme mm. seuraavia asioita: hyvät ulkoiluasusteet (ulkokengät, sadevaatteet), luku- ja kirjoitustaito, erityistaidot (esim. lasernäkö, koodien murtaminen, ajatusten luku).

Leirin hinta on 40 € / lapsi. Leirillä tarjoamme lounaan ja välipalan. Leirille otetaan 12  salapoliisia.

Ilmoittautuminen 15.5. mennessä 

toukokuussa saat vahvistuksen leiripaikasta ja leirimaksu tulee maksettavaksi vahvistusviestin saatuasi.