Tenavatupa

Aikuisten toiminnan aikainen Tenavatupa

Tenavatuvaksi kutsutaan Pienperheyhdistyksen järjestämän aikuisten toiminnan – ryhmien, kokousten ja kurssien – ajaksi järjestettyä lastenhoitoa. Lastenhoitoon tulee aina ilmoittautua etukäteen. Lastenhoitoon ilmoitetaan lapset samalla, kun ilmoittaudutaan tilaisuuteen.

Hoidossa lapset leikkivät, joskus myös esimerkiksi askartelevat tai leipovat. Lapset tarvitsevat sään mukaisen vaatetuksen, koska hoidossa saatetaan olla ulkona. 

Iltaisin tai viikonloppuisin järjestettävä Tenavatupa

Tarvitsetko omaa aikaa opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin?

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden lasten tilapäiseen hoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa esimerkiksi opiskeluun, harrastamiseen, asiointiin tai vaikka nukkumiseen! Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. 

Kesäkuun Tenavatuvat

La 6.6. PPY Herttoniemi, Petter Wetterin tie 6, klo 10–14

Ilmoittaudu tästä viimeistään 1.6. 

La 13.6. PPY Herttoniemi, Petter Wetterin tie 6, klo 10–14

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.6.  

Lapsille tarjotaan lauantaina välipala. Kesäkuun Tenavatupiin otamme lapsia enintään  seitsemän.

Ilmoittautuminen ja peruutukset

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet, jotka hoitajan tulisi tietää. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valitaan osallistujat sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa.

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 €.

Lapset askartelevat keppihevosia.