Verkkotoimintaa kevätkaudella

28.1.2021

Vanhemmuuden verkkovalmennus yksinhuoltajille pidetään kaksi kertaa helmikuussa. 9.2 alkavassa voimavararyhmässä voi saada puhtia arkeen musiikin, maalauksen ja kirjoittamisen keinoin. Lukupiiri kokoontuu maalistoukokuussa kerran kuukaudessa. Iltateet juodaan tuttuun tapaan torstaisin verkossa ja Soppakuppila pidetään koronarajoitusten vuoksi myös verkkotapamisena.

Nuori nainen käyttää läppäriä.

Maksuton vanhemmuuden verkkovalmennus yksinhuoltajille 6.2. ja 13.2.

Valmennusryhmässä tutkimme yhdessä vanhemmuuteen liittyviä asioita, kuten meitä ohjaavia uskomuksia ja arvoja. Valmennuksessa kirkastat kuvan itsestäsi vanhempana, tunnistat kehitystarpeita, luot konkreettisia ja realistisia tavoitteita. Erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla oivallat itsellesi tärkeitä asioita. Koskaan ei ole liian myöhäistä tai liian aikaista alkaa pohtimaan vanhemmuutta. 

Valmistaudu valmennukseen varaamalla paperia, kynä, värikyniä, ja mahdollisimman rauhallinen ympäristö. 

Valmennusajat Zoomissa lauantaisin:

La 6.2. klo 1416  "Kuka minä olen vanhempana?"

La 13.2.  klo 1416  "Perheeni unelmaelämä" 

Ilmoittaudu  mukaan viimeistään 2.2.  

Kerro ilmoittautuessasi perheeseesi kuuluvien lasten iät sekä mitä toivot valmennukselta. 

Lisää voimavaroja musiikin, maalauksen ja kirjoittamisen keinoin 

Tule mukaan pienryhmään, joka toteutuu koronatilanne huomioiden ainakin helmikuussa verkossa, ja jatkossa joko Herttoniemenrannassa (samanaikainen lastenhoito), tai etänä verkon kautta. Toimintapajassa toteutetaan voimavaraharjoituksia mm. musiikin, maalaamisen ja kirjoittamisen keinoin – sopii kaikille, etkä tarvitse mitään ennakkotaitoja.  Ryhmä kokoontuu helmi–maaliskuussa 3–4 kertaa tiistai-iltaisin klo 17.30–19.00 alkaen ti 9.2. Muut kokoontumispäivät ovat 16.2., 2.3. ja 9.3. Ryhmää ohjaa sosionomiopiskelija Jonna. 

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 2.2.

Zoom-lukupiiri maalistoukokuussa

Pidätkö lukemisesta tai haluaisitko lukea enemmän, mutta et meinaa ehtiä tai jaksaa? Tule mukaan rentoon, kerran kuussa kokoontuvaan lukupiiriin, jossa luetaan kirjoja laidasta laitaan (faktaa, fiktiota, runoja) ja jokainen saa ehdottaa kirjoja luettavaksi. Emme valitse ihan uusimpia kirjoja, jotta kirjat on mahdollista hankkia myös kirjastosta. Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin Zoomissa: 12.3., 16.4. ja 21.5.  klo 19.00–20.30.  Lisätietoja Riikalta: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä viimeistään 11.2.

Iltateet verkossa torstaisin

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja jutella muiden vanhempien kanssa saatuasi lasten iltapuuhat tehtyä? Huolettaako koronatilanne tai oma jaksaminen? Haluaisitko vaihtaa kuulumisia muiden kanssa? Tule mukaan zoom-puheluun torstaisin klo 20.30–22.00. Linjoilla: 28.1. Marika, 4.2.   Riikka, 11.2. ja 18.2. opiskelija Jonna ja 25.2. Mari.

Liity ryhmään tästä

Soppakuppilan zoomit helmikuun maanantaisin

Koska Soppakuppila ei pääse vielä aloittamaan livetapaamisia, järjestämme tapaamisia verkossa maanantaisin klo 17.30–18.30 – syö omaa soppaa kotikeittiössä ja tule sen jälkeen vaihtamaan kuulumiset Zoomiin. Mukana maanantaisin 1.2., 8.2., 15.2., ja 22.2. Riikka.

Liity mukaan tästä linkistä tietokoneelta (jos käytät älypuhelinta, lataa itsellesi ensin  Zoom-sovellus)