Toimintaa verkossa

Tule mukaan yhden vanhemman perheiden vanhempien ja lasten keskusteluihin Zoomiin. Mukaan pääset tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Tältä sivulta näet ryhmien kokoontumisajat ja klikkaamalla ryhmän nimestä kyseisenä aikana, pääset osallistumaan ryhmään.

Onko kotisi jatkuvassa kaaoksessa?

Siivoat ja siivoat, mutta et löydä tavaroita oikeista paikoista? Ehkä tavaraakin on liikaa? Mistä aloittaisin? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin 8.10. klo 18–19, jossa saat vinkkejä siitä, kuinka saat kodin järjestykseen, kun vanhempia on vain yksi. Kysymyksiä on mahdollista esittää Uudenmaan Marttojen kotitalouden asiantuntija Marjo Rannalle webinaarin aikana.
Pyydä ZOOM- linkki: marjo.meijula@pienperhe.fi

Pidätkö kissoista ja kiinnostavatko kattikaverit? 

3.9. alkaen Pienperheyhdistyksen virtuaalisen kissakahvilan ovet ovat auki torstaisin klo 15.00–16.30. Vierailulle kissakahvilaan kutsutaan niin lapset, vanhemmat kuin kodin lemmikit ja pehmoeläimetkin. Tule piipahtamaan, vaihtamaan kuulumisia ja rapsuttelemaan kisuja virtuaalisesti. Syyslokakuun kahviloita isännöi kissaherra Salomo emäntänsä sosionomiharjoittelija Piian kanssa.  

Mukaan pääset tästä.

Tervetuloa, miiaauuuuu, hur ja pur! 

Iltateet torstaisin

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset nukkumaan? Huolettaako korona, talous tai jaksaminen? Tai haluaisitko kertoa kuulumiset ja kuulla miten muilla menee? Tule juttelemaan torstaisin 17.9. alkaen klo 20.30–22.00 omalla kotisohvallasi. 

Mukaan pääsee tietokoneella tästä.

Älypuhelimeen tarvitset Zoom-sovelluksen. Voit ottaa työntekijöihin yhteyttä etukäteen, jos tekniikka arveluttaa.

Webinaareja eronneille

Mietityttävätkö eroasiat lapsiperheessä? Tule mukaan maksuttomiin webinaareihimme, jossa aikaa on jätetty myös kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarit järjestetään perjantaisin klo 17.30–19.00. Tilaa osallistumislinkki ja kerro mille kerroille haluat mukaan: marjo.meijula@pienperhe.fi

18.9. Muutos ydinperheestä yhden vanhemman perheeksi

2.10. Eroprosessi elämänvaiheena koko perheelle

16.10. Perheeni hajosi, olenko epäonnistunut? 

30.10. Vanhemmuus ja opiskelu

13.11. Uusi parisuhde

27.11. Erosta eteenpäin – uskallan elää!

Yhden vanhemman perheen talous kuntoon!

Miten saan rahat riittämään yhden vanhemman perheessä? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin tiistaina 20.10. klo 17.00–18.30, jossa mukana on Mun talous -hankkeen kehittämissuunnittelija Ville Kujanpää. Ilmoittaudu sähköpostitse 19.10. klo 12 mennessä: marjo.meijula@pienperhe.fi, niin saat osallistumislinkin.

Tästä pääset Toiminta-sivulle, josta löydät ryhmätoimintaa

Mm. HYVÄ OLO -ryhmä tapahtuu osittain verkossa ja osittain tavataan livenä.