Toimintaa verkossa

Tule mukaan yhden vanhemman perheiden vanhempien ja lasten keskusteluihin. Mukaan pääset linkin kautta tietokoneella, tabletilla tai kännykällä tai saat linkin sähköpostiisi ilmoittautuessasi ohjaajalle. Alla näet ryhmien kokoontumisajat. Tule mukaan!

Keskustele ajanvarauksella chatissa anonyymisti 

Varaa aikasi yksilökeskustelulle, 30min, 45min tai 60 min aika.

Kysy mitä vaan yhden vanhemman perheisiin liittyvästä asiasta ja ratkaistaan pulmasi tai edistetään asiaasi. Aiheita voivat olla esimerkiksi lapsiperheen eroprosessi, taloushuolet, Pienperheyhdistyksen toiminta, tuki ja jäsenyys, lapsen tai vanhemman arkeen liittyvät haasteet, tukiverkottomuus jne.

Kanssasi on keskustelemassa Pienperheyhdistyksen sosionomi Marjo.

Varaa aikasi marjo.meijula@pienperhe.fi ja ehdota itsellesi sopivimpia keskusteluajankohtia klo 921 välisinä aikoina ma-la viikoilla 4951.

Yksilökeskustelut toteutetaan Hyvakysymys.fi- alustalla, jonne saat linkin, kun varauksesi vahvistetaan.

Ikäkriisi-chat keskiviikkona 2.12.

Lapset ovat kasvaneet, eivätkä tarvitse enää niin paljon apua. Olenko enää tarpeellinen? Kuka olen? Hankaloituuko työnhaku, kun ikää tulee? Parisuhde on päättänyt, rakastunko enää ikinä? Ryppyjä tulee ja ulkonäkö muuttuu. Kelpaanko tällaisena? Olenko saavuttanut unelmani? Mitä haluan loppuelämältäni? 

Tule chattiin mukaan keskustelemaan ke 2.12. klo 2022 kaikista näistä ja kaikesta muusta ikäkriisiin, elämään ja kuolemaan liittyen! Ei ennakkoilmoittautumista.

Keskustelua ohjaa Pienperheyhdistyksen sosionomi Marjo.

Chat avautuu 2.12. klo 20.00 täällä.

Kissakahvila torstaina

Pienperheyhdistyksen virtuaalisen kissakahvilan ovet ovat auki torstaisin klo 17.00–18.30 ja paikalla on jälleen Valde-kissa. Tule piipahtamaan, vaihtamaan kuulumisia. Tervetulleita ovat lapset, vanhemmat, kodin lemmikit ja pehmoeläimetkin. Kissakahvila on Zoom-alustalla.

Mukaan pääset tästä.

Iltateet joka torstai

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja puhua muiden vanhempien kanssa saatuasi pienet lapset nukkumaan? Huolettaako korona, talous tai jaksaminen? Tai haluaisitko kertoa kuulumiset ja kuulla miten muilla menee? Tule juttelemaan torstaisin klo 20.30–22.00 omalla kotisohvallasi. 

Linjoilla on: 19.11. Ville, 26.11. Riikka  , 3.12. Kaisli, 10.12. Marika ja 17.12. Riikka vetää IltaGLÖGIzoomin, jossa jaetaan joulunaikaan liittyviä tuntoja. Oletko jouluihminen vai ahdistaako tuleva joulu? Tule mukaan!

Mukaan pääsee tietokoneella tästä.

Älypuhelimeen tarvitset Zoom-sovelluksen. Voit ottaa työntekijöihin yhteyttä etukäteen, jos tekniikka arveluttaa.

Lasten ja nuorten chat

Ensi- ja turvakotien liiton organisoimassa Lasten ja nuorten chatissa kaikki alle 18 vuotiaille lapset ja nuoret voivat keskustella asiantuntijan kanssa mieltä painavista asioista arkisin klo 1520

Liity lasten ja nuorten chatiin täältä.

Facebook- ryhmä talousasioiden äärellä

Tule keskustelemaan muiden vanhempien käytöstä säästämisestä, sijoittamisesta ja jakamaan parhaat vinkkisi! Yhden vanhemman perheiden talous kuntoon -ryhmään pääset linkistä.


Turvallisesti verkossa -sivulla kerromme etätapahtumien järjestämisestä.