Toimintaa verkossa

Tule mukaan yhden vanhemman perheiden vanhempien ja lasten keskusteluihin. Mukaan pääset linkin kautta tietokoneella, tabletilla tai kännykällä tai saat linkin sähköpostiisi ilmoittautuessasi ohjaajalle. Alla näet ryhmien kokoontumisajat. Tule mukaan!

Soppakuppilan Zoom  maanantaisin 

järjestämme  Soppakuppilan zoom-tapaamisia verkossa maanantaisin klo 17.30–18.30. Syö omaa soppaa kotikeittiössä ja tule sen jälkeen vaihtamaan kuulumiset Zoomiin. Mukana 10.5. ja 17.5. Eevastiina. 

Liity mukaan tästä

Jos käytät älypuhelinta, lataa itsellesi ensin Zoom-sovellus.

Zoom Evening Tea for English speaking single parents

On Thursdays  6 May and 20 May at 20.30–22.00 with Rafael. Please join us for an informal chat in English!
Join via this link

Osallistu verkkokeskusteluun yhteisöasumisesta

Oletko kiinnostunut yhden vanhemman perheiden yhteisöllisestä asumisesta? Tule mukaan keskusteluun  ke 19.5. klo 18.00–19.30 Teamsin kautta.  Mukana blogitekstin yhteisöasumisesta kirjoittanut Annika, sosionomiopiskelija Rafael sekä Riikka.

Ilmoittaudu keskusteluun tästä viimeistään 11.5. ja kerro, minkälaiset asiat yhteisöasumisessa sinua kiinnostavat. Teams-linkin saat s-postilla.

MLL :n Vanhemmuuden ABC-ryhmä vielä on tilaa

Ryhmä kokoontuu verkossa neljänä maalis–toukokuun keskiviikkona ja se on tarkoitettu 3–12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhempi saa ryhmässä mahdollisuuden keskustella ja vaihtaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa (osallistujia 6-12).  Ryhmästä saa työkaluja hyvän ja toimivan suhteen ylläpitämiseksi ja rakentamiseksi lapsen ja vanhemman välille sekä tutkimusperustaista tietoa vanhemmuudesta ja lapsen kehityksestä

Kokoontumispäivät keskiviikkoisin: 31.3., 14.4.,  28.4. ja 12.5. klo 17.30–19.30. Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä viimeistään 21.3.  ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsen nimi ja ikä.

Lukupiiri Zoomissa

Pidätkö lukemisesta tai haluaisitko lukea enemmän, mutta et meinaa ehtiä tai jaksaa? Tule mukaan rentoon, kerran kuussa Zoomissa kokoontuvaan lukupiiriin, jossa luetaan kirjoja laidasta laitaan (faktaa, fiktiota, runoja) ja jokainen saa ehdottaa kirjoja luettavaksi. 

Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin: 12.3.,16.4. ja 21.5. klo 19.00–20.30.  Lisätietoja Riikalta: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu viimeistään su 28.2.

HelsinkiMissio järjestää yhteistyönä muiden järjestöjen kanssa 17.3. alkaen keskiviikkoisin tunnin mittaisen luennon ja keskustelua lapsiperhearjesta. Joka kerta eri teemoja toukokuulle asti.

Voimaa vanhemmuuteen – näkökulmia korona-arkeen luentosarja

Tule verkkotoiminnan vapaaehtoiseksi! Ota yhteyttä: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Facebook- ryhmä talousasioiden äärellä

Tule keskustelemaan muiden vanhempien käytöstä säästämisestä, sijoittamisesta ja jakamaan parhaat vinkkisi! Yhden vanhemman perheiden talous kuntoon -ryhmään pääset linkistä.


Turvallisesti verkossa -sivulla kerromme etätapahtumien järjestämisestä.