Toimintaa verkossa

Tule mukaan yhden vanhemman perheiden vanhempien ja lasten keskusteluihin. Mukaan pääset linkin kautta tietokoneella, tabletilla tai kännykällä tai saat linkin sähköpostiisi ilmoittautuessasi ohjaajalle. Alla näet ryhmien kokoontumisajat. Tule mukaan!

Soppakuppilan zoom ma 18.1. ja 25.1. klo 17.30–18.30

Koska Soppakuppila ei pääse aloittamaan livetapaamisia ennen helmikuuta, järjestämme kaksi zoom-tapaamista verkossa – syö omaa soppaa kotikeittiössä ja tule sen jälkeen vaihtamaan kuulumiset zoomiin. Mukana Riikka.

Liity mukaan tästä linkistä tietokoneelta (jos käytät älypuhelinta, lataa itsellesi ensin  zoom-sovellus)

Lasten ja nuorten chat

Ensi- ja turvakotien liiton organisoimassa Lasten ja nuorten chatissa kaikki alle 18 vuotiaille lapset ja nuoret voivat keskustella asiantuntijan kanssa mieltä painavista asioista arkisin klo 1520

Liity lasten ja nuorten chatiin täältä.

Iltateet torstaisin

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja jutella muiden vanhempien kanssa saatuasi lasten iltapuuhat tehtyä? Huolettaako koronatilanne tai oma jaksaminen? Haluaisitko vaihtaa kuulumisia muiden kanssa? Linjoilla 14.1. Riikka, 21.1. Jonna, 28.1. Marika ja 4.2. Riikka.

Liity ryhmään tästä torstaisin klo 20.30–22.00.

Facebook- ryhmä talousasioiden äärellä

Tule keskustelemaan muiden vanhempien käytöstä säästämisestä, sijoittamisesta ja jakamaan parhaat vinkkisi! Yhden vanhemman perheiden talous kuntoon -ryhmään pääset linkistä.


Turvallisesti verkossa -sivulla kerromme etätapahtumien järjestämisestä.