Toimintaa verkossa

Tule mukaan yhden vanhemman perheiden vanhempien ja lasten keskusteluihin. Mukaan pääset linkin kautta tietokoneella, tabletilla tai kännykällä tai saat linkin sähköpostiisi ilmoittautuessasi ohjaajalle. Alla näet ryhmien kokoontumisajat. Tule mukaan!

Isä-Zoom / Zoom meeting for single parent dads 

Oletko yh- tai vuoroviikkoisä, halutko tutustua muihin isiin? // Are you a single parent dad wanting to meet other dads? Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa yhteiseen verkkotapaamiseen zoom-alustalle to 25.3. klo 19.00–20.30/on Thu 25 March.

Mukana Antti ja Rafael, myös lapset tervetulleita mukaan Zoomiin.  // You are most welcome to join us for an informal chat in Zoom to plan future dad&child activities at Single Parent Association, with Antti and Rafael.

Ilmoittaudu tästä viim. ti 23.3./Please register via the link by 23 March

Soppakuppilan zoomit  maanantaisin 

järjestämme  Soppakuppilan zoom-tapaamisia verkossa maanantaisin klo 17.30–18.30. Syö omaa soppaa kotikeittiössä ja tule sen jälkeen vaihtamaan kuulumiset Zoomiin 8.3. ja 15.3. Tervetulleita mukaan ovat myös lapset sekä kissat, koirat, kanit ja muut perheenjäsenet.  Mukana Riikka.

Liity mukaan tästä linkistä tietokoneelta (jos käytät älypuhelinta, lataa itsellesi ensin Zoom-sovellus)

Zoom Evening Tea for English speaking single parents

On Thursday 4 March at 20.30 – 22.00.

Please join us for an informal chat in English!

4.3. Riikka + Rafael

Join via this link

Iltateet torstaisin

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja jutella muiden vanhempien kanssa saatuasi lasten iltapuuhat tehtyä? Huolettaako koronatilanne tai oma jaksaminen? Haluaisitko vaihtaa kuulumisia muiden kanssa? Linjoilla: 4.3. Riikka, 11.3. Marika, 18.3. Riikka ja 25.3. Mari

Liity ryhmään tästä torstaisin klo 20.30–22.00.

Etävauvaperhetoimintaa helsinkiläisille vauvaperheille

24.3. klo 10.00–11.30 Yhdessä vauvan kanssa

31.3. klo 10.00–11.30 Voimavaroja arkeen & Pienperheyhdistys ry

14.4. klo 10.00–11.30 Vauvan vuorokausirytmi

Ilmoittautuminen: Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen joko sähköpostitse lp.sanna@hel.fi tai tekstiviestitse 050 466 1270. Ilmoittautuessa kerrot sähköpostiosoitteesi, ja sinulle lähetetään Teams-liittymislinkki sähköpostiisi.

Järjestäjä: Helsingin kaupunki/leikkipuisto Sanna ja Pienperheyhdistys ry

Lukupiiri Zoomissa

Pidätkö lukemisesta tai haluaisitko lukea enemmän, mutta et meinaa ehtiä tai jaksaa? Tule mukaan rentoon, kerran kuussa Zoomissa kokoontuvaan lukupiiriin, jossa luetaan kirjoja laidasta laitaan (faktaa, fiktiota, runoja) ja jokainen saa ehdottaa kirjoja luettavaksi. 

Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin: 12.3.,16.4. ja 21.5. klo 19.00–20.30.  Lisätietoja Riikalta: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu viimeistään su 28.2.

MLL :n Vanhemmuuden ABC-ryhmä 

Ryhmä aloittaa verkkoryhmänä, jatko koronatilanteen mukaan. Kts. Toiminta-sivulta

Tule verkkotoiminnan vapaaehtoiseksi! Ota yhteyttä: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisää voimavaroja musiikin, maalauksen ja kirjoittamisen keinoin 

Tule mukaan pienryhmään, joka toteutuu helmikuussa verkossa, ja jatkossa joko Herttoniemenrannassa (samanaikainen lastenhoito), tai etänä verkon kautta. Toimintapajassa toteutetaan voimavaraharjoituksia mm. musiikin, maalaamisen ja kirjoittamisen keinoin – sopii kaikille, etkä tarvitse mitään ennakkotaitoja.  Ryhmä kokoontuu helmi–maaliskuussa 3–4 kertaa tiistai-iltaisin klo 17.30–19.00 alkaen ti 9.2. Muut kokoontumispäivät ovat 16.2., 2.3. ja 9.3. Ryhmää ohjaa sosionomiopiskelija Jonna. 

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 2.2.

Facebook- ryhmä talousasioiden äärellä

Tule keskustelemaan muiden vanhempien käytöstä säästämisestä, sijoittamisesta ja jakamaan parhaat vinkkisi! Yhden vanhemman perheiden talous kuntoon -ryhmään pääset linkistä.


Turvallisesti verkossa -sivulla kerromme etätapahtumien järjestämisestä.