Vappujuhlista kesän leireihin – tervetuloa mukaan!

16.4.2019

Pienperheyhdistyksen toiminta tarjoaa yhteistä toimintaa vanhemmille sekä pienille ja vähän isommillekin lapsille. Koko perheen vappujuhlissa viihdyttävät Mummilan isovanhemmat. Toukokuussa kokoonnutaan Skatan tilalla keijututkijoiden kevätpäiville ja retkeillään saaressa sekä Alppilassa.

Vappuhipoissa juotiin simaa ja syötiin herkkuja.

Koko perheen vappujuhla

Ti 30.4. klo 1618

Ohjelmassa hauskoja yhteisleikkejä ja pientä tarjottavaa! Ilmoitathan ruoka-aineallergiasi.
Juhla järjestetään alakerran tilassa: Hämeentie 64. Järjestäjänä Mummilan väki.

Ilmoittaudu viimeistään 23.4. tästä linkistä


Perhepäivä Skatan tilalla Uutelassa

La 4.5. klo 1114

Kevätkeijuja on jo liikkeellä! Tule mukaan keijututkijoiden kevätpäiville Skatan tilalle! Tutkijoiden kokoontumiseen ei ole ala- eikä yläikärajaa. Innostus asiaan ja ulkoiluun riittää. Myös pientä välipalaa on tarjolla.

Ilmoittaudu viimeistään 28.4. tästä

Lähde luontoretkelle saareen

Perjantaina 10.5, 17.5 ja 24.5. klo 17.00.

Toukokuussa järjestetään kolmena peräkkäisenä perjantaina luontoretki johonkin Helsingissä sijaitsevaan saareen.  Vietetään koko perheen voimin yhdessä mukava iltapäivä luonnonhelmassa, seurustellen ja eväistä nauttien. Tarkempi sijainti ja mahdollinen ohjelma ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Ilmoita kiinnostuksesi, mikä päivämäärä perheellenne sopii. Mielellämme otamme myös ehdotuksia vastaan, jos haluatte vierailla jossain tietyssä saaressa!

Ilmoittaudu tästä 28.4. mennessä

Aikamatka 1950-luvulle -kävelykierros Alppilassa

La 11.5. klo 1114

Kaksi mummia tarjoaa matkan aikaan, jolloin harvalla perheellä oli televisiota, puhelinta tai autoa. Osa Alppilan katujen asunnoista oli tuolloin hellahuoneita, joita lämmitettiin puilla ja vain kylmä vesi tuli sisään koteihin. Kodit olivat pieniä ja lapsia oli paljon. Lapset olivat paljon ulkona yhdessä ja leikkivät sen ajan pihaleikkejä, joista suurinta osaa leikitään vielä tänäkin päivänä. Aikamatka 1950-luvulle tehdään Alppilan maisemissa vanhojen kortteleiden tuntumassa mennyttä elämää muistellen. Välillä vähän leikitäänkin! Matka päättyy työväen asuntomuseoon (Kirstinkuja 4).

Pidämme myös pienen evästauon, joten  omat eväät ja juoma matkaan. Kävelykierros sopii aikuisille sekä eskari- ja alakouluikäisille lapsille.

Ilmoittaudu viimeistään 30.4. tästä

Tuttileiri

ke 31.7.- pe 2.8. 
Tuttileiri vauvoille ja heidän vanhemmilleen järjestetään Sipoossa leirikeskus Sopukassa 31.7.–2.8. Keskiviikkona ohjelma alkaa klo 11 ja perjantaina lopetamme iltapäiväkahveihin klo 14–16 välillä. Tuttileiri on riemukas yhdessäolon leiri: ohjelmassa värikylpyä, vauvamuskaria, hiekkakakkuja, vesileikkejä ja päiväunia! Välillä vauvoille on omaa ohjelmaa ja äidit laitetaan siksi aikaa päiväunille! Leiriä ohjaamassa Mummilan Mari ja vapaaehtoiset isovanhemmat. Leirin yläikäraja on 2 vuotta ja hinta 30 € / perhe.  Mukaan mahtuu 10 perhettä.

Lisätietoja: mummila@pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä linkistä 12.5. mennessä

Taaperoleiri

pe 23.8. – su 25.8.
Taaperoleiri on tarkoitettu 1,5–3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Leiri järjestetään Sipoossa leirikeskus Sopukassa 23.8.–25.8. Perjantaina leiri alkaa päivällisellä klo 17 ja sunnuntaina lopetamme iltapäiväkahveihin klo 14–16. Taaperoleirillä ohjelmassa riemukasta yhdessäoloa: leikkiä, ulkoilua, hiekkakakkuja, vesileikkejä, piiloleikkejä, laululeikkejä ja muuta mukavaa! Välillä taaperoille on omaa ohjelmaa ja äidit laitetaan siksi aikaa päiväunille! Leiriä ohjaamassa Mummilan Mari ja vapaaehtoiset isovanhemmat. Hinta: 30 € / perhe Mukaan mahtuu 12 perhettä! 

Lisätietoja: mummila@pienperhe.fi

Ilmoittaudu 12.5. mennessä tästä

Muista myös!

Tenavatupa Malmilla 4.5. ja Sörnäisissä 18.5. ja 8.6. Ilmoittaudu viimeistään 24.4.

Lasten oma vaikuttamisryhmä Pikkuparlamentti 24.4., ilmoittautumiset 17.4. saakka.

Voimaa!-ryhmä alkaa Jakomäessä 7.5. Ilmoittaudu viimeistään 22.4 .