Toukokuussa lastenhoitoa Espoossa, Vantaalla ja Herttoniemessä

13.4.2022

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Pienperhyhdistys järjestää maksutonta hoitoa toukokuussa 2–10-vuotiaille yhden vanhemman perheiden lapsille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Lapsille tarjotaan hoidon aikana pieni välipala, hedelmä ja pillimehu. Noudatamme toiminnassamme ajankohtaisia koronarajoituksia sekä käyttämiemme tilojen ohjeistuksia, jotka voivat erota toisistaan paikasta riippuen.

Tenavatupaan ilmoittautuessasi, kerro lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista myös perustella hoidon tarve. Ensikertalaiset ovat etusijalla. 

Tenavatupa Me-talo Espoon keskuksessa la 14.5. klo 14–17

Tenavatupa järjestetään espoolaisille yhden vanhemman perheille Me-talolla, Terveyskuja 2 B. Etusijalla ovat espoolaiset perheet.

Ilmoittaudu tästä viimeistään su 8.5.

Tenavatupa Vantaalla, Koivukylän avoin kohtaamispaikka
la 21.5. klo 14–17

Vantaalaisille yhden vanhemman perheille järjestetään tenavatupa Vantaalla, osoitteessa Karsikkokuja 17. Etusijalla  ovat vantaalaiset yhden vanhemman perheet.

Ilmoittaudu tästä viimeistään su 8.5.

Tenavatupa Herttoniemenrannassa la 14.5. klo 14–17

Tenavatupa on järjestetään Pienperheyhdistyksen toimistolla, Herttoniemenrannassa (Petter Wetterin tie 6, Helsinki) ja mahdollisuuksien mukaan se pidetään osittain ulkona.

Ilmoittaudu tästä viimeistään su 1.5.