Tarinateatteriviikonloppu lapsille, joiden isä ei ole mukana lapsen elämässä

17.9.2019

Oletko yksinhuoltajaäiti, jonka lapsi/lapset ovat yli 7-vuotiaita? Onko lapsellasi isä, joka ei tällä hetkellä osallistu lapsen elämään tai tapaa lasta? Toivoisitko, että lapsesi voisi turvallisessa ympäristössä toiminnallisin harjoituksin ja tarinateatterin sekä leikin avulla käsitellä isän poissaoloon liittyviä tunteita? Haluaisitko tutustua muihin perheisiin, joissa on sama tilanne?

Perheet kävelevät Koulutuskeskus Sopukkaan.

Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, ja lapsesikin haluaa tulla mukaan, hae marraskuiseen viikonloppuun leirikeskus Sopukkaan Sipooseen. Tarinateatterieiri toteutetaan perjantaista sunnuntaihin 8.–10.11. Leirin omavastuumaksu on 50 €/perhe. 

Hae tästä viikonloppuun viimeistään 1.10. 

Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti perheesi tilanteesta ja  miksi lapsesi hyötyisi leiristä ja oma arviosi siitä, miksi isä ei osallistu lapsen elämään.

Leirillä ei ole mukana Pienperheyhdistyksen työntekijää tai lastenhoitajaa ja 7–15-vuotiaiden lasten ohjelmasta vastaavat pitkään tarinateatterityöpajoja lapsille ohjanneet Joonas Tast ja Miika Tervo.  Alle 7-v lapset ovat oman vanhempansa kanssa ja vastuulla koko viikonlopun ajan, ohjelmaan osallistuvat lapset ohjelman ulkopuolisen ajan. Leiri toteutetaan mikäli kohderyhmään kuuluvia, sitovasti ilmoittautuneita perheitä on vähintään 7.

Ero lapsiperheessä -sivulta löydät eroperheille suunnattua ohjelmaa

Eroperheiden HopLop-retki on 16.11., ilmoittautumisia otetaan vastaan 29.9. mennessä.