Tapaamisia livenä ja verkossa

17.8.2021

Erilaiset ryhmät aloittavat tapaamiset elo-syyskuussa koronarajoitusten puitteissa. Leskiperheet ja itselliset äidit tapaavat ensimmäistä kertaa kesän jälkeen Pienperheyhdistyksen tiloissa Helsingin Herttoniemessä, jossa myös Soppakuppila aloittaa maanantaisin. Valoa syksyyn -ryhmä aloittaa lokakuun alussa tapaamiset yksinäiseksi itsensä kokevien kesken. Yh- ja vuoroviikkoisien tapaaminen sekä englanninkielinen ryhmä, English evening tea for single parents, kokoontuvat elokuussa. Tervetuloa mukaan tapaamaan toisia perheitä!

Toimintaan osallistujien kädet yhdessä ympyränmuodossa.

Ryhmät ja perhekahvilat aloittavat syyskauden kokoontumiset


Leskiperheiden tapaaminen

Leskiperheet kokoontuvat Herttoniemenrannassa, Petter Wetterin tie 6, kerran kuussa keskiviikkoisin 18.8.,  15.9., 13.10., 17.11. ja  15.12. klo 17.30–19.30.Samanaikainen lastenhoito järjestetään etukäteen ilmoitetuille lapsille. Mukana ovat vapaaehtoiset vertaisohjaajat Paavo ja/tai Sari. Yhteistyössä Nuoret lesket ry.

Elokuun tapaamiseen voit kysyä Riikalta, onko vielä paikkoja, p. 040-640 3756, syys-joulukuun tapaamisiin Ilmoittaudu tapaamisiin tästä  noin 7 päivää ennen kutakin tapaamista ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä, ruokavalio ja mahdolliset erityistarpeet. Kullekin kerralle mahtuu noin 5–7 aikuista.


Itsellisten äitien vertaistapaamiset

Lahjasukusoluilla lapsen ilman kumppania saaneet kokoontuvat jälleen lauantaisin 4.9. ja 2.10. klo 16-18! Mukana on vapaaehtoinen Krista ja paikkana Pienperheyhdistyksen tilat, Petter Wetterin tie 6, Helsinki.

Ilmoittaudu tästä jompaankumpaan tapaamiseen viimeistään 26.8., koska koronatilanteen takia rajaamme osallistujamäärän noin viiteen perheeseen. 


Maanantain soppakuppila aloittaa Herttoniemessä

Tervetuloa aloittamaan viikko pehmeästi yhteisen aterian äärelle ma 6.9. klo 16.30–18.15! Tarjolla on vegaanista kasviskeittoa (+ leipää, kahvia, teetä) aikuisille ja lapsille. Osoite:  Petter Wetterin tie 6, Helsinki.

Ilmoittaudu tekstiviestillä/whapp-viestillä Riikalle, p. 040-640 3756 viimeistään Soppakuppilaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuessa kerro mihin aikaan suunnilleen tähtäät paikalle ja mukaan tulevan lapsen nimi ja ikä.

Erikoisohjelmaa Soppakuppilassa: Kokkikurssi ma 4.10. klo 17 alkaen. Uudenmaan Marttojen ruokakurssi Lapsiperheen hyvä kotiruoka. Teemme yhdessä Marttojen Hannan opastuksella ruokaa ja myös syömme sen yhdessä. Tämä kerta kestää n. klo 19.30–20.00 asti. Mukaan mahtuu 4–5 perhettä lasten iästä riippuen: isommat lapset osallistuvat kokkaukseen, pienemmillä on lastenhoitaja.

Ilmoittaudu tästä kokkikurssille viimeistään 13.9.


Valoa syksyyn -ryhmä yksinäiseksi itsensä kokeville loka-marraskuussa Helsingissä

Tunnetko itsesi joskus tai  usein yksinäiseksi? Kaipaatko syvempää yhteyttä toisiin ihmisiin, kuin mikä on arjessasi tällä hetkellä mahdollista?

Ryhmä alkaa lauantaina 2.10. ja kokoontuu klo 13–15. Muut kokoontumiset ovat 9.10., 23.10., 6.11. ja 20.11. Ryhmän tavoitteena on luoda turvallinen tila kohdata toisia ja tukea ryhmäläisten ystävystymistä. Ryhmässä keskustelemme, kirjoitamme  ja teemme erilaisia kehollisia jne. harjoituksia. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse, voit tulla ryhmään juuri sellaisena kuin olet. 

Ensimmäisellä viidellä kerralla ryhmää ohjaa Riikka, sen jälkeen ryhmäläiset jatkavat halutessaan kokoontumisia ilman ohjaajaa. Ryhmänaikainen lastenhoito järjestetään 211-vuotiaille lapsille. Ryhmä on ilmainen, mutta lastenhoidon omavastuumaksu on 20 € / viisi kertaa. Mikäli koronarajoitukset jatkuvat, ryhmä kokoontuu osittain ulkona ja/tai pienryhmissä. Myös lapset hoidossa ulkoilevat sään salliessa.

Lisätietoja: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Hae ryhmään ja vastaa samalla kysymyksiin: Millä lailla yksinäisyyden tunne vaikuttaa elämääsi tällä hetkellä? Mitä toivot ryhmältä?

Ilmoittaudu tästä viimeistään 12.9.


Toimintaa verkossa

Zoom: English evening tea for single parents

Please join us for a relaxed on-line discussion on Thu eve 19 Aug and 2 Sep at 20.30–22.00. With Rafael. 

Join via the link


Zoom isille: Yh- ja vuoroviikkoisien tapaaminen/Single Dads’ Meeting

Torstaina 26.8. klo 19–20. /Thursday, 26th of August at 7 pm

Mukana/with Antti & Rafael.

Liity mukaan tästä linkistä/please join via the link