Kesän retkiä ja syksyn perhekahvila Malmille

15.6.2023

Kesäksi on tulossa lisää päiväretkiä pääkaupunkiseudun lähiympäristöön: melontaa Kallahdessa, perhepiknik Lapinlahdessa, minigolfia Taivallahdessa ja perheretki Pentalan saareen Espoossa. Syksyn toimintaa suunnitellaan parhaillaan ja  Malmin varustamoon on tulossa perhekahvila 16.9. alkaen.

Järvimaisema.

Kesän toiminnot löydät Kesän 2023 toimintaa lapsiperheille -sivulta

Melontaa Helsingissä Kallahdessa 29.6.  klo 10.00–13.30

Tule mukaan melomaan Vuosaaren Kallahteen! Harjoittelemme ensin melonnan perusasioita ja teemme pienen retken lähivesillä. Melonta on tarkoitettu aikuisille ja vähintään 130 cm pituisille lapsille ja nuorille. 

Perhepiknik Helsingin Lapinlahdessa keskiviikkona 19.7. klo 16–18

Tule mukaan tapaamaan muita perheitä ja nauttimaan kesäillasta Lapinlahden vanhan sairaalan puistoon. Uimarannalla voit myös uida. Pienperheyhdistys tarjoaa pientä naposteltavaa.

Minigolfia Taivallahdessa heinäkuussa ti 25.7. klo 10.30-12.00

Koko perhe mukaan pelaamaan minigolfia Taivallahden radalle (Helsingissä)! Pienperheyhdistys maksaa etukäteen ilmoitettujen lasten ratamaksut.

Perheretki Pentalan saareen Espoossa torstaina 3.8.

Lähde päiväretkelle tapaamaan muita perheitä ja nauttimaan kesäpäivästä ihanassa Pentalan saaressa. Omat uimapuvut ja pyyhkeet mukaan – yhdistyksen puolesta pientä naposteltavaa. 

Yh-perhekahvila Malmin varustamossa alkaa syyskuussa

Yhden vanhemman perheet Malmilla tai lähialueilla (myös Vantaalla) ovat tervetulleita yh-perhekahvilaan kerran kuussa, lauantaista 16.9. alkaen klo 15–17. Tarjolla vertaistukea ja hyvää seuraa, kahvia/teetä aikuisille ja välipalaa kaikille (leipää, hedelmiä). Mukana vapaaehtoiset Anni ja Rosa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Muut syksyn kokoontumispäivät ovat  28.10. ja 11.11. 

Lisätietoja voit kysyä Riikalta, p. 040-640 3756