Perhekahvilaan tapaamaan muita perheitä

18.9.2019

Pienperheyhdistyksen perhekahviloissa voit tutustua muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja Pienperheyhdistyksen toimintaan. Tule viettämään aikaa rennosti lapsesi kanssa. Lapsesi löytää leikkiseuraa ja itse kuulet muiden samassa elämäntilanteessa elävien vanhempien kokemuksia ja ajatuksia. Perhekahviloissa saat tietoa myös alueen muista toimijoista ja palveluista. 

Takkeja, kenkiä ja vaunut perhekahvilassa.

Kalliossa aloittaa vertaiskahvila eronneille yhden vanhemman perheille

Oletko eronnut ja kaipaisit vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta? Lämpimästi tervetuloa uuteen erovertaiskahvilaan tapaamaan toisia eronneita vanhempia, vaihtamaan ajatuksia ja ihan vaan rennosti kahvittelemaan. Lastenhoitaja leikittää lapsia. Ei tarvitse ilmoittautua. Kahvila pidetään keskiviikkoisin 2.10., 6.11. ja 27.11. klo 17.0018.30 Leikkipuisto Linjan tiloissa Kalliossa, os. Toinen linja 6. Paikalla jokaisella kerralla on myös Yhden Vanhemman Perheiden Liiton tai Pienperheyhdistyksen työntekijä.

Pienperheyhdistyksen  järjestämää toimintaa eron kohdanneille

Muut perhekahvilat Helsingissä

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat on tarkoitettu yhden vanhemman perheille. Ainoastaan Jakomäen Perheperjantai on avoinna kaikille alueen lapsiperheille.

Sörnäisten Soppakuppila jatkaa toimintaansa maanantaisin klo 16.00–18.30 koko syyskauden. 

Jakomäen Punahilkka-toiminta jatkuu syksyllä tapaamisilla kaksi kertaa viikossa Jakomäen leikkipuistossa, osoitteessa Kolupolku 10. Torstai-illan perhekahvila on yhden vanhemman perheille  16.30–19.00  ja perjantaina Perheperjantai klo 9.30–11.30 kaikille alueen lapsiperheille.

Itäkeskuksessa kokoontuu kaksikielinen Itäkeskuksen perhekahvila/Single parent Family Cafe kerran kuukaudessa 30.8.,  27.9.,  25.10. ja 29.11. perjantai-iltaisin klo 17.00– 19.00. 

Oulunkylän perhekahvila jatkaa kokoontumisia Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42 lauantaisin 12.10. ja 2.11. klo 16.00 –18.00. 

Tule mukaan lähiseudun perhekahvilaan tai tee retki toiseen perhekahvilaan!


Vapaaehtoisia haetaan

Uusia perhekahviloita perustetaan tarpeen ja vapaaehtoisten vertaistoimijoiden mukaan.  Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut lähiseudun perhekahvilasta, jossa voisit toimia vastuuhenkilönä: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lue lisää Pienperheyhdistyksen perhekahviloista