Päiväleiri ja perhefudista

26.5.2020

Vielä mahtuu 1.-3.-luokkalaisten leirille  ulkoilemaan kesäkuun 15. alkaen. Heinäkuussa  lapset ja vanhemmat pääsevät pelaamaan perhefutista Leppävaarassa. 

Ulkoilupainotteinen päiväleiri 1–3.luokkalaisille 

Leiri pidetään Herttoniemessä ja sen lähiympäristössä maanantaista keskiviikkoon 15.6.–17.6.  klo 9–16. Tukikohtana on Pienperheyhdistyksen tilat, Petter Wetterin tie 6:ssa. Leirin hinta on 15 €/lapsi. 

Hae mukaan tästä viimeistään 31.5. 

Lisätietoja leiristä Riikalta  riikka.koola@pienperhe.fi, p. 040 640 3756

Perhefudista maanantaisin 5–10-vuotiaille lapsille perheineen

Lomailetko heinäkuussa, kaipaatko kivaa tekemistä lomallasi? Tule mukaan Leppävaaran Pallon ja Pienperheyhdistyksen yhteiseen perhefudikseen maanantaisin 6.7., 13.7., 20.7. ja 27.7. Aikuiset osallistuvat myös ja ovat vastuussa lapsistaan koko ohjelman ajan.

Ohjelma:

9.00  Kokoontuminen Hgin Rautatieasemalla ja junalla Leppävaaraan. Voit myös tulla suoraan Leppävaaraan.

10–11 Perhefutisvuoro LePa Areenalla

11–12 Yhteinen eväshetki (omat eväät ja vesipullot mukaan)

Leppävaaran Pallo järjestää ohjatut perhefutistreenit omalla kentällään LePa Areenalla (Veräjänpieli 1, 02650 Espoo) n. 800 m Leppävaaran juna-asemalta. Käytössä myös pukuhuoneet/suihkut/vessat. LePa järjestää kentän ja varusteet, itse tarvitset vain lenkkarit tai nappikset jalkaan ja liikkumiseen sopivat vaatteet. Mitään ennakkotaitoja ei tarvitse aikuiset tai lapset, tämä sopii myös aloittelijoille!

Ilmoittaudu tästä 21.6. mennessä (linkki päivitetty 12.6.) ja kerro samalla mukaan tulevien lasten nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Kerro myös tuletko omalla autolla/kyydillä suoraan paikan päälle vai tuletko mukaan yhteislähtöön. Voit ilmoittautua yhteen, kahteen, kolmeen tai neljään kertaan. Omavastuumaksu on 4 € / perhe /1 krt tai 10 € / perhe/ kaikki neljä kertaa. 

Lisätietoja Riikalta, riikka.koola(at)pienperhe.fi

Perhefudiksen jälkeen lähistöllä mahdollisuus mennä omatoimisesti ja omakustanteisesti mm. Leppävaaran maauimalaan, Angry birds-puistoon.

Miten lastenhoito järjestyy kesäkaudella?

Koostimme Pienperheyhdistyksen kotisivujen Tietoa ja tekemistä -sivun keskivaiheille linkkejä kesäkauden lasten päiväleireistä, joita järjestetään nyt monissa paikoissa. Sivun kautta voit etsiä eri tahojen järjestämää apua arjen haasteisiin ja erilaisia vinkkejä ajanviettoon.

https://www.pienperhe.fi/tietoa-ja-tekemista-verkossa/

Mieskaveri lapsellesi?

Voisiko lapsesi hyötyä tapaamisista mieskaverin kanssa? Mieskaveritoiminnan kautta lapset, joilta puuttuu yhteys isäänsä tai miehiin ylipäätään, voivat saada vapaaehtoisen mieskaverin, jonka kanssa sovitaan tapaamisia 1–4 kertaa kuukaudessa. Toiminnan piirissä olevat lapset ovat vähintään 4-vuotiaita. Ohjeet hakemukseen löytyvät: https://www.mieskaverit.fi/lapselle-mieskaveri/ 

Lisätietoja: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi