Pääsiäistapahtuma ja perheretkiä yhden vanhemman perheille

14.3.2024

Annalan kartanon pääsiäistapahtumassa kiirastorstaina 28.3. aloitetaan pääsiäisen vietto perhesirkuksen ja suklaamunajahdin tahtiin.  Ilmoittaudu nopeasti itsesi ja lapsesi perheretkelle vesipuisto Flamingoon sunnuntaina 24.3. Kevätretki Sipoonkorven luontoa aistimaan tehdään perheiden kanssa huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 6.4. Kansainvälisen yksinhuoltajapäivää 21.3. kannattaa juhlistaa kerran vuodessa – tervetuloa mukaan! 

Pääsiäistapahtuma Annalassa 28.3. klo 15–18!

Tervetuloa Annalan kartanoon Pienperheyhdistyksen järjestämään ihanaan kevättapahtumaan kiirastorstaina. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan perhesirkusta sirkustaiteilijan ohjaamana ja illan huipentaa suklaamunajahti, jossa lapset saavat seikkailla Annalan kauniissa kartanoympäristössä.

Ilmoittautuminen tästä 25.3. mennessä

Perheretki Vesipuisto Flamingoon su 24.3. aamupäivällä

Retki on tarkoitettu 2–16-vuotiaille vanhemman kanssa ja mukaan mahtuu noin 10 perhettä. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla koko retken ajan.  Mukana vapaaehtoiset Hanna ja Nina, jotka tapaat Flamingon aulassa klo 10.

Retken omavastuumaksu  on 12 € /hlö, aikuiset ja 10–16-vuotiaat ja 8 €/hlö, 3–9-vuotiaat. (2-vuotiaat ilmaiseksi). Omavastuumaksu sisältää sisäänpääsyn ja 4 h puistoiluaikaa vesipuistoon eli klo 10–14. Matkat Flamingoon ovat omatoimiset ja omakustanteiset, samoin kaikki eväät, juomat jne. Omat uimapuvut, pyyhkeet jne. tarvitsette mukaan. Lisätietoja vesipuistosta

Ilmoittaudu tästä viimeistään su 17.3. 

Etusijalla retkelle ovat vähemmän toimintaamme osallistuneet, tarvittaessa arvotaan. Vahvistuksen saat s-postilla ma 18.3. ilmoittautuminen on sitova ja omavastuumaksu tulee maksaa ma 18.3. aikana. Emme palauta omavastuumaksuja ilman lääkärintodistusta.

Kevätretki Sipoonkorpeen 6.4.

Lähde mukaan tutkimaan kevätluontoa Sipoonkorpeen. Paikalle pääsee HSL:n bussilla. Kokoonnutaan klo 9.30. Retkellä ollaan n. klo15 asti. Kuunnellaan, haistellaan ja katsellaan kevään heräämistä. ja syödään eväät matkanvarrella. Maastossa ei pysty kulkemaan lastenrattailla, joten retki sopii parhaiten sen kokoisille lapsille, jotka jaksavat kävellä n. 8 km päivän aikana.  Retken hinta 10 €/ perhe.

Lisätiedot kaisli.syrjanen@pienperhe.fi

Ilmoittautumiset 24.3. mennessä tästä

Vielä ehdit ilmoittautua! 

Nepsy-lasten vanhempien vertaisryhmä Malmin Varustamolla ke 10.4. alkaen.

Kansainvälisen yksinhuoltajien päivän ilta Herttoniemenrannassa 21.3. 

Tenavatupa Pukinmäessä 23.3. MLL Perhetalo Unikossa.

Perhekahvilat ja ryhmät

Katso perhekahviloiden lisätiedot Jakomäen Soppakuppila, Lassila-Haagan yh-perhekahvila, Malmin Varustamon yh-perhekahvila,  Pukinmäen yh-perhekahvila,  Vauvaperheiden aamukahvila,  Vauva- ja taaperoperhekahvila. 

Katso ryhmätapaamisten lisätiedot Tulossa leskiperheiden ja totaaliyhäreiden tapaamiset sekä alkamassa Let’s Bubble (Away) - Group for English Speakers.