Osallistu toimintaan kotikoneellasi tai kännykällä

15.9.2020

Pienperheyhdistyksellä on monipuolista toimintaa verkossa ja osallistua voit helposti kotoa käsin. Vastaa kyselyyn, minkälaista verkkotoimintaa haluaisit. Lasten ja nuorten chat löytyy nyt Pienperheyhdistyksen verkkosivuilta. Siivoukseen ja talouteen liittyvät webinaarit ovat tulossa lokakuussa. Tarjolla on myös monenlaisia suljettuja ryhmiä Facebookissa. 

Minkälaista verkkotoimintaa kaipaat yhden vanhemman perheille?

Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://www.pienperhe.fi/toiminta/toimintaa-verkossa/ ja vaikuta Pienperheyhdistyksen tulevaan toimintaan. Voit osallistua myös kahden hengen huoneen arvontaan Sokos Hotel Triplaan. Kysely on auki 16.9. saakka.

Lasten ja nuorten chat

Pienperheyhdistyksen kotisivuilta pääsee nyt myös lasten ja nuorten chatiin. Chat on tarkoitettu kaikille alle 18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Chatissa voit jutella mieltäsi painavista asioista, esim. jos vanhempasi ovat eronneet, kotona riidellään,  seurustelusuhteessa on pulmia tai se on päättynyt, kotona on turvatonta/väkivaltaa. Chat on auki arkipäivisin klo 15–17 ja vastaamassa ovat Ensi- ja turvakotien liiton koulutetut työntekijät, mukana myös Pienperheyhdistyksen työntekijät.

https://www.pienperhe.fi/lasten-ja-nuorten-chat/

Nainen näppäilee kännykkää. Lasten ja nuorten chat ma-pe klo 15-17.

Onko kotisi jatkuvassa kaaoksessa?

Siivoat ja siivoat, mutta et löydä tavaroita oikeista paikoista? Ehkä tavaraakin on liikaa? Mistä aloittaisin? 
Tule mukaan maksuttomaan webinaariin 8.10. klo 18–19, jossa saat vinkkejä siitä, kuinka saat kodin järjestykseen, kun vanhempia on vain yksi. Voit myös kysyä Uudenmaan Marttojen kotitalouden asiantuntija Marjo Rannalta webinaarin aikana. Pyydä ZOOM- linkki: marjo.meijula@pienperhe.fi

Yhden vanhemman perheen talous kuntoon!

Miten saan rahat riittämään yhden vanhemman perheessä? 
Tule mukaan maksuttomaan webinaariin tiistaina 20.10. klo 17.00–18.30, jossa mukana on Mun talous -hankkeen kehittämissuunnittelija Ville Kujanpää. Ilmoittaudu sähköpostitse 19.10. klo 12 mennessä: marjo.meijula@pienperhe.fi, niin saat osallistumislinkin.

Pienperheyhdistyksen suljetut Facebook-ryhmät

Pienperheyhdistyksellä on erilaisille kohderyhmille suljettuja Facebook ryhmiä, joissa voi käydä keskusteluja oman ryhmän kesken. Mikä on sinun ryhmäsi?

Erityislasten yh:t

Yhden vanhemman perheiden liikuntatreffit

Minusta tulee perhe

Pienperheyhdistys ry/ Perhepaikka Punahilkka

Pienperheyhdistys

Pienperheyhdistys Vantaa

PPY Espoo

PPY - teini-ikäisten vanhemmat

Soppakuppila

Yksin vanhempana