Laskiaismäenlaskua, teatteria ja vappuleiri

3.2.2023

Koko perheen laskiaistapahtuma on Paloheinässä lauantaina18.2. Vanhemmille tarkoitettu musiikkiteatteri Näkymätön nainen nähdään 4.3. Lapsille tarkoitetulle Vapun viikonloppuleirille 28.–30.4. pääsee jo ilmoittautumaan. Huom! Ilmoittautuminen on auki vielä talviloman aikana järjestettäviin lasten seikkailuihin.

Koko perheen laskiaislauantai Paloheinässä lauantaina 18.2. klo 11–13

Tervetuloa ulkoilemaan, pulkkailemaan ja leikkimään talvisia yhteisleikkejä koko perheen voimin. Paikalla on myös Peikko Sammalinen, joka kertoo kiehtovia tarinoita peikkojen laskiaisperinteistä.  Perheille tarjotaan laskiaispullaa ja mehua.

Pienimmistä huolehtivat omat vanhemmat, mutta koululaiset (712-vuotiaat) voivat jäädä mummien ja lastenohjaajien kanssa leikkimään. Muista kertoa tästä ilmoittautuessasi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 9.2.

Aikuisten musiikkiteatteri Näkymätön nainen lauantaina 4.3. klo 19

Lähde mukaan lauantai-illan teatteriretkelle Musiikkiteatteri Kapsäkkiin! Samanaikainen lastenhoito 210 vuotiaille järjestetään (Herttoniemessä, kolmen metropysäkin päässä), mikäli vähintään 4 perhettä sitä tarvitsee. 

Traagisen hauska monologi kolmelle. Kuka putoaa kärryiltä ja miksi? Ajankohtaisen musiikkinäytelmän nainen roikkuu yhteiskunnan ulkoreunalla viimeisillä voimillaan. Hän haluaa tietää, miksi hänestä tuli sivullinen, jälkeen jätetty, alle tallattu ja näkymätön. Miksi juuri minulle kävi näin? Löytyykö syyllinen peilistä, taustapeilistä vai silkasta sattumasta? Entä pelastus, voiko se löytyä jostain noista? Esitys tutkailee naisen urbaania syrjäytymistä musiikin ja raivoisan komedian keinoin. Näytelmä lauluineen on näyttelijä Satu Silvon 60-vuotisjuhlaesitys. Luottopakkeina ja säveltäjinä ovat muusikot Maija Ruuskanen ja Veera Railio. Näkymättömän naisen mittatilaustyönä voimakolmikolle ovat kirjoittaneet Reidar Palmgren ja Pasi Lampela, ja esityksen ohjaa Markus Järvenpää. Lisätietoja näytelmästä täältä

Omavastuuhinta on 25 €, sisältäen lastenhoidon (norm. hinta 36 €). Esitys kestää noin 1,5 h. 

HUOM! Pikaiset ilmoittautumiset tästä viimeistään ma 6.2. klo 12. Vahvistuksen ja laskun saat s-postilla ma 6.2. iltapäivällä ja lippu pitää maksaa ke 8.2. mennessä.

Hauhon Vappuleiri pe–su 28.–30.4.

Haluatko viettää Vappua Akkijärven rannalla? Hae mukaan perheleirille, joka järjestetään Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa Hauholla. Lasten ohjelmaa järjestävät Lasten kesä ry:n ohjaajat, vanhempien ohjelmaa Pienperheyhdistyksen vapaaehtoiset. Tämä leiri on tarkoitettu 416-vuotiaiden lasten perheille.

Osallistujat valitaan sosiaalisin, terveydellisin ja/tai taloudellisin perustein, muista siis perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee leiriä. Omavastuuhinta on 50 €/perhe (sisältäen majoituksen, ruokailut ja ohjelman).  Lisäksi, mikäli et voi tulla omalla autolla/kyydillä, bussimaksu on 10–20 €/henkilö (bussikuljetus järjestetään mikäli riittävän moni perhe sitä tarvitsee).  Mukaan mahtuu n. 1015 perhettä, lasten määrästä riippuen.

Leiri alkaa perjantaina n. klo 19 yhteisellä iltapalalla ja päättyy sunnuntain lounaaseen.

Jos olet kiinnostunut toimimaan leirillä vapaaehtoisena, vastaa linkin kysymykseen ’Miksi juuri minä olisin hyvä leirivapaaehtoinen?

Hae mukaan 20.2. mennessä tästä

Leirivalinnoista ilmoitamme maaliskuussa ja omavastuumaksu erääntyy maksettavaksi 1.4.

Lasten seikkailuihin voi vielä ilmottaa lapsia!

Vielä ehdit ilmoittaa lapsesi täältä "Päiväni Kummalan kuninkaana -draamaseikkailuun ma 20.2. klo 1015 ja Salapoliisiseikkailuun to 23.2. ja pe 24.2.