Lahjoita lapselle -kampanja käynnistyy

27.5.2021

Lahjoita lapselle -kampanja kerää varoja Pienperheyhdistyksen järjestämälle vapaaehtoistoiminnalle sekä yhden vanhemman perheiden lasten harrastamiseen, kausimaksuihin ja harrastusvälineisiin.

Kuvassa pieni tyttö maalaa. Taustalla on mummi. Lahjoita lapselle. Pienperhe.fi

Yhden vanhemman perheiden lasten elämään toivotaan lisää vapaaehtoisia mieskavereita, kummi-isovanhempia sekä tukihenkilöitä vanhempien eron kohdanneiden perheiden lapsille. Lahjoitusvaroilla voidaan kouluttaa uusia vapaaehtoisia, jotka toimivat tärkeässä roolissaan lasten hyväksi. Lahjoituksin halutaan tukea myös erityisesti lasten harrastamista, sillä se lisää osallisuutta ja tuo iloa lapsen arkeen.

Lapsen hyvinvoinnilla on vaikutus koko perheen hyvinvointiin, ja vanhemman taakka pienenee, kun lapsella on mielekästä ja hänen kehittymistään tukevaa tekemistä sekä muita turvallisia aikuisia mukana arjessa. 


Tee lahjoitus Pienperheyhdistyksen kotisivujen tai Lahjoittamon kautta

Kun lahjoitat lapselle Pienperheyhdistyksen kampanjan kautta, osallistut yhden vanhemman perheissä kasvavien lasten tukemiseen. Auta meitä kouluttamaan uusia vapaaehtoisia tai lahjoita lapselle mahdollisuus oman mielenkiinnon mukaiseen harrastamiseen! 

https://www.pienperhe.fi/lahjoita-lapselle/

Uuden Goodwill ry:n perustaman ja STEA:n tukeman Lahjoittamon kautta voit myös lahjoittaa Pienperheyhdistyksen Mummilalle ja Mieskaveritoiminnalle sekä lasten harrastamiseen.

https://lahjoittamo.fi/jarjestot/pienperheyhdistys/