Lahjoita lapselle! 

Tue yhden vanhemman perheen lapsille järjestettyä vapaaehtoistoimintaa tai lapsen harrastamista.

Pienperheyhdistys kouluttaa uusia vapaaehtoisia yhden vanhemman perheiden lasten arjen iloksi ja tueksi. Vapaaehtoiset toimivat yhden vanhemman perheiden lasten mieskavereina, kummi-isovanhempina tai tukihenkilöinä eron kohdanneissa perheissä. On hienoa, että lapsi saa vanhemman lisäksi myös muita turvallisia aikuisia elämäänsä!

Lapsi ui uimalaudan avulla.

Kaikki lapset tarvitsevat harrastuksen, joka innostaa lasta itseään. Moni yhden vanhemman perheen lapsi jää ilman omaa harrastusta, vanhemman pienten tulojen tai vanhemman ajanpuutteen vuoksi. Lahjoitetuilla varoilla Pienperheyhdistys tukee lasten harrastamista kausimaksuin tai hankkimalla harrastusvälineitä.

Kun lahjoitat lapsen hyväksi, vaikutukset lapsen ja koko perheen elämään, yltävät pitkälle tulevaisuuteen!

Vanhempi tuntee helpotusta, kun lapsen elämässä on mukana myös muita luotettavia aikuisia.

Lahjoittamalla Pienperheyhdistyksen tilille, tuet Pienperheyhdistyksen toimintaa: OKOYFIHH FI24 5541 2820 0202 39

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi vapaaehtoistoimintaan tai lasten harrastustoimintaan, käytä seuraavia viitenumeroita:

2147 Mummila

2134 Mieskaveritoiminta

2176 Lapsen auttaminen erossa

2121 Lasten harrastusten tukeminen

Mummi ja lapsi selaavat kirjaa.
Tee pieni teko, jolla on suuri merkitys
Lahjoittamosta löydät lahjoituskohteet, joilla annat apua sitä tarvitseville. Kuvassa lukee: Mekin olemme Lahjoittamossa.

Yhden vanhemman perheiden lasten hyväksi järjestettävää vapaaehtoistoimintaa, Mummila- ja Mieskaveritoimintaa,  sekä lasten harrastamista voit tukea lahjoituksin myös Lahjoittamon kautta. 

Käy katsomassa, miten lapsia tuettiin lahjoitusvaroilla harrastamisessa Pienperheyhdistystyksen harrastushankkeen aikana (2017–2020), johon kuului lapselle mielenkiintoisen harrastuksen valinta, aloittaminen sekä sen jatkamisen tukeminen yhden vanhemman perheissä.

Lahjoita lapselle -kampanjaa käydään Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa 27.5.–27.6.