Koululaisten päiväleiri, perheulkoilua ja tenavatupa

16.2.2021

Ulkoilupitoista toimintaa järjestetään helmimaaliskuussa koululaisille ja perheille. Tenavatupahoitoa lapsille tarjotaan maaliskuussa Herttoniemessä omaa aikaa tarvitseville vanhemmille.

Keinu lumisessa maisemassa.

Koululaisten talviloman päiväleiri 22.–24.2. Paloheinässä

Koululaisten talvilomaleiri järjestetään tänä vuonna Paloheinässä ulkoiluleirinä! Leiri sisältää ainakin ulkoleikkejä, metsäseikkailua sekä pulkkamäkeä! On mahdollista, että leirillä joudumme hieman käyttämään aikaamme myös salapoliisitehtäviin!  Leiriin sisältyy lounas, joka nautitaan Paloheinän majalla. Leiri on tarkoitettu erityisesti 7–10-vuotiaille.

Leiri järjestetään päivittäin klo 10–15.  Pakkasraja leirillä on –10. Leirille mahtuu 7–10 lasta.

Leirin hinta on  20 € / lapsi, joka tulee maksettavaksi heti leirivahvistuksen saatuasi.

Ilmoittaudu suoraan leirin ohjaajalle, Mari Kahrille 17.2. klo 12 mennessä: mummila@pienperhe.fi  

Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä lapsen nimi ja ikä sekä vanhemman yhteystiedot; nimi, puh. ja sähköposti ja onko lapsesi osallistunut Pienperheyhdistyksen koululaisten leireille aiemmin ja miksi hänen olisi nyt tärkeä päästä mukaan. Ilmoita myös ruoka-aineallergiat ja muut huomioitavat asiat.

Perheulkoilua maaliskuun alussa

Koiraulkoilu ma 1.3. ja ma 8.3. klo 17.3018.30

Lähtö Herttoniemen liikuntapuiston parkkipaikalta. Tule tutustumaan iloiseen bokserityttö Ullaan ja mukaan kävelylenkille opiskelija Jonnan kanssa. Ulla-koira on touhukas ja kiltti, hyvin lapsirakas. Ulkoilu on tarkoitettu perheille, joilla ei ole omaa koiraa, mutta pitävät koirista. Huom! Ei siis muita koiria mukaan näille lenkeille!  

Ilmoittaudu viimeistään ma 22.2. Riikalle: riikka.koola(at)pienperhe.f/ p.040 640 3756.

Teinien vanhempien kävelyretki Töölönlahdella pe 5.3. klo 17.30–18.30

Tapaamispaikka retkelle sovitaan yhdessä ilmoittautuneiden kanssa. Mukana Riikka ja mukaan mahtuu 4 kävelijää).

Ilmoittaudu tästä

Perheulkoilu la 6.3. klo 11.00-12.30

Ohjattu metsäretki Vuosaaren Uutelassa. Lähtö Kahvila Kampelan edestä.  Mukaan retkelle voit reppuun pakata istuinalustan, lämmintä juotavaa termospulloon ja halutessasi pienet retkieväät. Mukana Jonna.

Pakkasraja ulkoiluihin on 10 astetta. Ulkoilut toteutetaan mikäli vähintään 2 perhettä ilmoittautuu ja mukaan mahtuu lasten lukumäärästä riippuen 23 perhettä.
Ilmoittaudu tästä

Ulkoilu-Tenavatupa la 13.3. klo 14–17 

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi ulkoilulastenhoitoon Herttoniemenrantaan. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 210-vuotiaille.

Lastenhoito alkaa Pienperheyhdistyksen toimiston (Petter Wetterin tie 6) sisäpihalta klo 14 ja siitä retkeillään yhdessä lähialueille lasten iän huomioiden. Lapsilla tulee olla säänmukaiset, lämpimät vaatteet ja kengät.

Huom! Ulkoilulastenhoidossa ei tarjoilla muuta välipalaa kuin pillimehut ja banaanit n. klo 16.30, joten syötäthän lapsesi ennen hoitoon tuloa.

Toteutuu vähintään kolmella lapsella, mukaan mahtuu max 7 lasta. Kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista perustella hoidon tarve. Etusija on ensikertalaisilla!

Ilmoittaudu tästä viimeistään 1.3.

Toimintaa verkossa

Seuraa myös verkkotoimintaa. Soppakuppilan Zoom ja Iltateet verkossa torstaisin sekä englanninkielinen ryhmä, Zoom Evening Tea for English speaking single parents.