Kesän leirejä yhden vanhemman perheille

19.3.2019

Lähde lapsesi kanssa kesäleirille. Kesäkuussa järjestetään Päiväseikkailuleiri kouluikäisille sekä Kallioniemen perheleiri. Lappiin lähdetään patikoimaan heti heinäkuun alussa. Otepäähän ja Kanniston kotieläintilalle matkataan myöhemmin heinakuussa. Tervetuloa mukaan!

Lapsia laiturilla.

KOULULAISTEN KESÄINEN PÄIVÄSEIKKAILULEIRI 10.12.6.

Maanantaista keskiviikkoon kestävä seikkailuleiri on tarkoitettu 7–12-vuotiaille lapsille. Leirillä retkeillään lähikohteissa ja ratkotaan jännittäviä tehtäviä. Leiri alkaa aamuisin Hämeentien tiloissa ja iltapäivällä palataan takaisin Hämeentielle. Leirillä tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Leirin hinta 20 e/perhe, joka tulee leirille päässeille maksettavaksi huhtikuun lopussa.

Sitovat ilmoittautumiset 15.4. mennessä tästä.


PERHELEIRI KESÄKOTI KALLIONIEMESSÄ 26.–29.6.

Kesän perheleiri järjestetään Sipoossa Katrineholmin saaressa. Leirihinta on  50 €/perhe, joka sisältää yöpymiset, venekuljetuksen Karhusaaresta, ateriat keskiviikon lounaasta lauantain aamupalaan sekä perheohjelman.  Osallistujat tälle leirille valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja/tai terveydellisin perustein. Perustele ilmoittautuessasi miksi juuri sinun perheesi tarvitsee leiriä. Leirille osallistuvat sitoutuvat osallistumaan leirin yhteiseen ohjelmaan.  Leirillä ei ole lastenhoitoa, ohjelmassa koko perheen ohjelmaa. Tämä leiri ei sovellu alle 3-v lapsille. Lisätietoja Riikalta, riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja leiripaikasta: http://www.kesakotikallioniemi.fi/web/

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 28.4.


LAPPIIN PATIKOIMAAN 1.6.7.

Lähde toisten kivojen perheiden kanssa Lappiin patikoimaan!  Lähdemme noin 10 perheen voimin Lappiin patikoimaan. Tievatuvalla yövymme mukavissa sisätiloissa ja päivisin patikoimme Urho Kekkosen kansallispuiston poluilla. Reissu on tarkoitettu 1017-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Reissun hinta on 250 €/aikuinen, 150 €/nuori. Hinta sisältää juna/bussimatkan mennen tullen sekä majoituksen, aamiaisen, retkieväät, päivällisen ja iltapalan Tievatuvalla www.tievatupa.fi

Lähtö reissuun on joko 30.6. illalla tai 1.7. aamulla. Ohjaajina toimivat Marjukka Mankila ja Marjo Myllyniemi.

Tästä voit katsoa innostavaa videota yhdistyksen perheiden patikoinnista muutaman vuoden takaa: https://www.youtube.com/watch?v=hWKyiRBtJK0

Lisätietoja kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi

Sitovat ilmoittautumiset 10.4. mennessä tästä


OMAKUSTANNUSLEIRI OTEPÄÄHÄN 7.–11.7.

Pühajärven Puhkekeskus on Etelä-Virossa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva, nykyaikainen hotelli/terveyskeskus, jossa löytyy tekemistä kaikille. Hotellin yhteydessä on myös uima- ja keilahalli. Lisäksi tarjolla on aikuisille samaan hintaan erilaisia hoitoja. Voit myös pulahtaa uimaan Pyhäjärveen. Läheltä löytyy myös ratsutila. 

Retkelle lähtee vapaaehtoinen retkiohjaaja, joka auttaa käytännön asioissa. 

Matkaan lähdetään sunnuntaina 7.7. aamulla ja paluu on torstaina 11.3. illalla.

Hinnat: aikuinen 260 €, lapsi 13–17-v. 240 €, lapsi 4–12-v. 100 € (lapsen hinta määräytyy matkustusajankohdan iän mukaan) lapsi alle 4-v. 0 €.  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 100 €.

Hintaan sisältyy laivamatkat, bussikuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa, aamiainen ja lounas, uimahallin, saunan ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukiolo aikoina sekä yhteensä 8 rentouttavaa hoitoa 13 vuotta täyttäneille, neljä hoitoa kummastakin valikoimasta. 

Valikoima A: hierontasänky, hierontatuoli, hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, suolakamari (30 min), solarium 5 min, infrapunasauna (20 min), kävelysauvat (3 tunniksi)

Valikoima B: hieronta (20 min), hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, lämmin savihaude (selälle, olkapäiden alueelle, lanteille tai polville), paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille, parafiinihoito jaloille, kylmä parafiinikääre

Mukaan mahtuu 40 henkilöä ja etusijalla ovat ne, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana. Ilmoittautuminen viimeistään 28.4. tästä

HUOM!  Varausmaksu on 20 € / henkilö, joka maksetaan vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 3.5. Maksutili on OP FI 64 5541 2820 0030 29 ja viite on 2477. Varausmaksua ei tarvitse maksaa alle 4 vuotiaista. Loppumaksu tulee maksettavaksi 31.5.

Lisätietoja: www.pyhajarve.com  www.kuutsemae.ee   www.otepaa.ee


KESÄRETKI KANNISTON KOTIELÄINTILALLE 19.21.7.

Kanniston Kotieläintilalta löytyy vanhan ajan mummola nykyajan elävässä maalaismaisemassa. Lapset voivat nauttia eläinten ruokkimisesta ja hoivaamisesta yhdessä aikuisen kanssa. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä.

Osallistujat tälle leirille valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja/tai terveydellisin perustein. Perustele ilmoittautuessasi miksi juuri sinun perheesi tarvitsee leiriä.

Kanniston kotieläintila sijaitsee Alastarolla noin 160 km Helsingistä. Matkaan lähdetään perjantaina 19.7. klo 15.00 Kiasman edestä. Paluu sunnuntaina 21.7. lounaan jälkeen ja Helsingissä ollaan noin klo 16.00.  Retken hinta on 40 €/perhe. Hinta sisältää bussikuljetukset, majoituksen, ruokailut ja lauantai-illan saunan. 

Vauvan ruoat tulee itse varata mukaan. Mukaan kannattaa ottaa omat liinavaatteet (lakanat saa myös talosta hintaan 5€/setti). Osa huoneista on yläkerrassa, joten kerrothan ilmoittautuessasi mahdollisesta esteestä portaissa kulkemisessa. Retki toteutetaan vapaaehtoisten retkiohjaajien voimin, joten retkellä ei ole mukana Pienperheyhdistyksen henkilökuntaa. 

Tilalla on mm. mahdollisuus omalla kustannuksella ratsastaa joko talutusratsastuksena tai mikäli jo on taitoa, ilman talutusta (ratsastus hinnat: 15 € puoli tuntia, 20 € tunti. Talutusratsastus 10 € kierros. Hevoskärryajelu 30 € puoli tuntia).

Lisätietoja Riikalta 2.4. jälkeen riikka.koola@pienperhe.fi

Tilan kotisivut: www.kannistontila.fi

Ilmoittaudu tästä 28.4. mennessä

Tästä näet yleisiä kysymyksiä toimintaan osallistumisesta, ilmoittautumisesta sekä muista asioista.

Huomioithan, että kaikki Pienperheyhdistyksen leirit ovat päihteettömiä eikä lemmikkieläimiä voi ottaa mukaan leirille. Leirille ilmoittautuva sitoutuu osallistumaan yhteiseen ohjelmaan.