Joulukuun tapaamiset, Lukupiiri ja tammikuun ratkaisukeskeinen ryhmä

1.12.2022

Joulu lähestyy, mutta vielä ehtii viimeisiin perhekahviloihin, Yh-olkkariin  ja Lukupiiriin. Tammikuun loppupuolella on tulossa ratkaisukeskeinen ryhmä, jossa annetaan keinoja lisätä omaa hyvinvointiaan.

Talojen lumiset katot - kansikuva kirjasta Mika Waltari: Joulutarinoita.

PPY Lukupiiri Herttoniemenrannassa torstai-iltana 22.12. 

Vielä jouluviikolla kokoontuu Lukupiiri, jonka joulukuun tapaamisessa 22.12. klo 17.3019.00 on kirjana on Mika Waltarin Joulutarinoita. Lastenhoito järjestetään, mikäli 34 perhettä sitä tarvitsee. Mukana on vapaaehtoinen Minna. 

Osoite: Petter Wetterin tie 6, Helsinki.

Ilmoittaudu tästä 14.12. mennessä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Keskusteluun kirjoista ja lukemisesta voit osallistua Lukupiirin omassa Facebook-ryhmässä.

Ratkaisukeskeinen ryhmä jaksamisen tueksi

Tuntuuko arki raskaalta? Onko oma jaksaminen hukassa? Haluatko lisää iloa ja voimia alkavaan vuoteen?

Tiistaina 24.1. alkaa ryhmä, jossa ratkaisukeskeisellä otteella löydämme vahvuutesi, iloa ja onnellisuuttasi lisääviä tekijöitä ja vahvistamme omaa toimijuuttasi. Huomaat, että sinussa on voimaa ja ratkaisuja johtaa omaa elämääsi kohti unelmiasi!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille yh-vanhemmille, jotka haluavat satsata itseensä ja lisätä omaa hyvinvointiaan. Jos voit itse hyvin, jaksat ottaa muutkin huomioon paremmin.

Ryhmää ohjaa vapaaehtoinen Satu Tillaeus, joka on myös erityisopettaja ja opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Ryhmä kokoontuu kolmena iltana: ti 24.1., ti 31.1. sekä ke 8.2. klo 17.30–19.00.

Sitovat ilmoittautumiset tästä viimeistään 15.12. (Ryhmän suuren kysynnän vuoksi viimeistä ilmoittautumista on aikaistettu.)

Ryhmä toteutuu, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu määräaikaan mennessä.  Ryhmään mahtuu 57 hlöä. Lastenhoito on järjestetty etukäteen ilmoitetuille 110-vuotiaille lapsille.

Muista myös nämä!

Herttoniemenrannassa 3.12. ja Tikkurilassa 10.12. kokoontuvat vielä joulukuussa perhekahvilat ja Jätkäsaaren yh-olkkari 13.12. Ryhmät ja kahvilat jatkavat toimintaansa joulutauon jälkeen tammikuussa.

English speaking single parents’ Zoom-meetings at 20.00–21.30 hours, in 14 Dec and 2 Dec. 

Toimintakalenterista näet ajankohtaiset tapahtumat


Sivua on päivitetty 13.12.