Huhti-toukokuun toiminta

15.4.2021

Yleiset kokoontumisrajoitukset jatkuvat edelleen. Rajoitusten takia järjestämämme vain verkkotoimintaa ja pienimuotoisia perheulkoiluita. Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse, whappissa, sähköpostilla ja verkossa. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Toivomme että perhekahvila- ja ryhmätoimintaa päästään jatkamaan myöhemmin keväällä.

Seuraa kotisivujamme huhti-toukokuussa.

Lapsi onkimassa.

VIELÄ ON TILAA: Luovien menetelmien verkkoryhmä keskiviikkoisin

Tervetuloa verkossa tapahtuvaan pienryhmään, jossa tutustumme erilaisiin voimavarakeskeisiin ja luoviin menetelmiin.  

Ryhmä sopii kaikille vanhemmille, et tarvitse mitään ennakkotaitoja. Tule päästämään luovuutesi valloilleen, sekä tunnistamaan ja vahvistamaan voimavarojasi.

Ryhmä kokoontuu ke 21.4., 28.4. ja 5.5. klo 18 .00—19.30  

Ryhmä toteutuu kolmella ilmoittautuneella ja ryhmään mahtuu 8 osallistujaa. Ryhmää ohjaa sosionomiopiskelija Kati.  Ryhmä kokoontuu Zoomissa ja voit osallistua siihen tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Zoom-linkin saat ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostilla. 

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 18.4. mennessä ja kerro samalla voitko sitoutua kaikkiin ryhmäkertoihin.

Teinien vanhempien kävelyretki pe 23.4. klo 16 alkaen

Tavataan Oodin aukiolla ja päätetään suunta yhdessä

Mukana Riikka ja mukaan mahtuu kolme vanhempaa.

Ilmoittaudu tästä viim ma  19.4.

Family Outing for English speaking single parents

On Saturday 24 April at 11 in Töölönlahti.

Max 2-3 families, please register via the link by 20 April.

LELUKAVEREIDEN LAULUKERHO ® -musahetkeen ma 10.5. klo 17.30 ja 18.30 ZOOMISSA 

Musahetki lapsille ja aikuisille sekä pehmoeläimille, maskoteille — kepparit ja action-ukkelit myös tervetuloa!

Musiikin ja lastenkulttuurin ammattilaiset Veera Railio ja Johanna Viksten toivottavat sydämellisesti tervetulleeksi lapset sekä aikuiset lystikkääseen

Esityksessä kuullaan laulamaan ja liikkumaan yllyttäviä Veeran ja Johannan omia lauluja. Musiikkia räätälöidään myös hetkessä improvisoiden esiintymään innostuneille lelukavereille. Jokainen lapsi voi ottaa omista lelukavereistaan yhden konserttiseuraksi. Halukkaat voivat antaa aiheita lauluille, esimerkiksi ehdottaa niissä seikkailevia eläimiä, ihmisiä, tapahtumapaikkoja… Tanssata, heilua ja laulaa saa mukana!

Koska kyseessä on oma tilaisuus zoom-alustalla, voi lapset tai lasten lelukaveritkin tulla vieraileviksi tähdiksi ruutuun mukaan (- esityksiä ei tallenneta eikä julkaista). Osallistujalla tulee olla ladattuna (ilmainen) zoom-ohjelma läppärillä, pöytäkoneella tai ipadilla (puhelimellakin voi olla, ruudut vaan menee aika pikkuiseksi).

Yhteen konserttiin valitaan maks. 20 perhettä. Tapahtuman kesto n. 40 min.

Valitse jompikumpi konserttiajoista ja ilmoittaudu mukaan 3.5. mennessä. Saat vahvistusviestin ja zoom-linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 6.5. mennessä.

Ma 10.5. Klo 17.30 alkava konsertti. Ilmoittaudu

Ma 10.5.  Klo 18.30 alkava konsertti. Ilmoittaudu

Lisätietoja:

Veera Railio on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri sekä laulupedagogi. Hänellä on ollut musiikkiyhteistyössä mm. Laura Voutilaisen ja Pauli Hanhiniemen kanssa, hän on myös esiintynyt musikaaleissa (mm. Svenskanin Mamma mia ja Peacockin Risto Räppääjä, Kapsäkin Matka maailman ympäri, Närpiäiset). Veera toimii myös Hääppöset-orkesterissa.

Johanna Viksten on lauluntekijä-esiintyjä, hän on vuosia vastannut HEO:n lauluntekijälinjan sisällöstä, opetusta ollut myös Rockwayssa, Työväenopistossa sekä kouluttanut laulunteossa musiikkiterapiaopiskelijoita. Työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. ”Viiruna” elokuvissa Viiru ja Pesonen, Muumi-elokuvat), biisintekoa mm. Katri Ylander, Club For Five, Sani, Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, (ex-Tiktak-) Petra, Emilianna, Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on ollut myös Hääppöset-orkesterin albumin laulunteossa, sadoilla keikoilla päiväkodeissa, kouluissa, tapahtumissa sekä Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa Hääppösten lauluntekijänä sekä laulajana.

Huom! Lisää lelukavereiden laulukerhoja tulossa toukokuussa. Tarkempaa tietoa toukokuun tapahtumista myöhemmin!

Lasten kesä järjestää kesäkuussa päiväleirejä, joihin on vielä tilaa.

Herttoniemen leiri järjestetään Pienperheyhdistyksen tiloissa Herttoniemessä.

Lasten Kesä ry järjestää kesällä 2021 yöleirien lisäksi päiväleiritoimintaa Helsingin Herttoniemessä sekä Vantaan Rekolassa!

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä koulun loma-ajoille. Leirit ovat luonteeltaan liikkuvia ja monipuolisia, joten jokainen päivä on takuulla erilainen! Leireillä opitaan uusia asioita ja tutustutaan pääkaupunkiseudun kaupunki- ja luontoympäristöihin yhdessä leirikavereiden ja osaavien ohjaajien kanssa. Päiväleirit on suunnattu koulunsa aloittaneille lapsille. Erityistaitoja leirillä ei vaadita.

Jokaisella leiriryhmällä on oma kiinteä leiripaikkansa, josta ryhmät tekevät retkiä leiripäivien ja -viikon aikana. Päiväleirit alkavat päivittäin klo 9.00 leiripaikasta. Päivän päätteeksi leiriryhmä palaa takaisin omalle leiripaikalleen viimeistään klo 16.00, jolloin leiripäivä päättyy. Paikalla olevat päiväleiriohjaajat tunnistaa Lasten Kesän logosta. Yhteen leiriryhmään mahtuu 12 leiriläistä.

Leiriajankohdat ja hinnat kesällä 2021:

Päiväleiri 1: 
ma-pe 7.—11.6.2021 / 150 €* 
Herttoniemessä ja Rekolassa

Päiväleiri 2: 
ma-pe 14.—18.6.2021 / 150€* 

Herttoniemessä ja Rekolassa

Päiväleiri 3: 
ma-to 21.—24.6.2021 / 120 €* 

Herttoniemessä ja Rekolassa

Lue lisää ja ilmoittaudu

Muista myös nämä:


Maanantai-zoom ma 19.4., 26.4., 3.5. klo 17.30 – 18.30.

Isä-zoom to 29.4. klo 19 – 20.30 /Zoom meeting for single parent dads on Thu 29 April

Zoom Evening Tea for English speaking single parents

Teemalliset iltateezoomit huhtikuussa klo 20.30 – 22.00


Näistä lisätietoa löydät Toimintaa verkossa -sivulta.