Heinäkuun tenavatupa, elokuun tuttileiri ja kehonhuoltokurssi

12.6.2020

Oletko heinäkuussa lomalla ja tarvitset pienen hengähdyshetken itsellesi ilman lapsia? Heinäkuun ulkoilupainotteinen Tenavatupa järjestetään 2.7. Elokuussa 7.-9.8. on mahdollista päästä jälleen suositulle Tuttileirille vauvanja taaperon kanssa leirikeskus Sopukassa, Sipoossa. Syyskuussa alkaa kehonhuoltokurssi lastenhoidolla työväenopistossa.

Tenavatupa-lastenhoito 2.7. 

Tenavatupa on tarkoitettu 2-10-vuotiaille lapsille ja järjestetään torstaina 2.7. klo 14–18 Petter Wetterin tie 6:ssa. Sään salliessa kesän Tenavatuvissa ulkoillaan pihalla mahdollisimman paljon, joten varaathan ehdottomasti lapsille säänmukaiset ulkoiluvaatteet mukaan. Lapsille tarjotaan välipala.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 24.6.

Tenavatuvat on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden lasten tilapäiseen hoitoon. Tenavatuvat toteutuvat mikäli vähintään 4–5 eri perheestä on ilmoitettu lapsia hoitoon. Kesän Tenavatuvissa on lapsia max 7.

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet ja perustele, miksi juuri sinä tarvitset lastenhoitoa. Edes lievistä flunssaoireista kärsiviä lapsia emme luonnollisesti voi hoitoon hyväksyä.

HUOM! Peruutukset tulee tehdä vähintään kaksi päivää ennen lastenhoitoa. 
Lisätietoja Tenavatuvista: riikka.koola(at)pienperhe.fi


Tuttileiri 7.–9.8. leirikeskus Sopukassa

Huomio taaperot ja tuttikansalaiset! Se on täällä taas! Tuttileiri on iloinen yhdessä olon leiri, jossa tutti- ja taaperoikäiset rakentavat hiekkalinnoja, kylpevät väreissä, musisoivat, rentoutuvat tuttijoogassa ja hytkyvät babydiscossa! Ohjelma on suunnattu alle 3-vuotiaille, mutta siitä pääsevät nauttimaan myös aikuiset.

Leirille mahtuu 10 perhettä ja se järjestetään leirikeskus Sopukassa (Uusi Porvoontie 482, Sipoo). Jokaisella perheellä on oma huone ja jokaisessa huoneistossa on wc ja suihku. Vauvoja ja taaperoita varten löytyy lähes kaikki tarvittava: pinnasänky, potta, syöttötuolit ja muutamat lastenvaunutkin. 

Leirillä on täysihoito. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina päiväkahveihin klo 16. 
Leirin hinta on 80 € / perhe. 

Ilmoittaudu tästä mukaan 30.6. mennessä ja perustele miksi juuri sinun täytyisi päästä Tuttileirille.  

Kehonhuoltokurssi Herttoniemen työväenopistossa

Yhteistyössä Helsingin työväenopiston Herttoniemen toimipisteen kanssa järjestämme syksyllä kehonhuoltokurssin.

Torstaisin 10.9.–3.12. klo 17.45–18.45 Kehonhuolto, taso 1A, sopii myös aloittelijoille.  

Työväenopisto järjestää kurssin, jonne ilmoittautuminen alkaa ma 10.8. Ilmoittaudu itse kurssille työväenopiston normaalin ilmoittautumismenettelyn kautta: www.ilmonet.fi, puh. 09 310 88610 tai asiakaspalvelupisteissä. Maksa kurssi työväenopistoon (hinnat ovat yleensä n. 40–50 €/syyskausi, hinta- ja kurssitiedot julkaistaan 15.6. Ilmonetissä).

Pienperheyhdistys ry järjestää kurssinaikaisen lastenhoidon yhden vanhemman perheiden lapsille PPY:n tiloissa (n. 600 m päässä), Petter Wetterin tie 6:ssa. Lastenhoito on maksutonta ja sitä on tarjolla 1–10-vuotiaille lapsille. Ilmoittauduthan lastenhoitoon vasta kun saat kurssipaikkavahvistuksen työväenopistosta ja muista perustella lastenhoidon tarve.

Ilmoittaudu kurssille 10.8. klo 9 alkaen (linkki lisätty 16.6.):

https://ilmonet.fi/course/H204523

Ilmoita lapsesi tästä lastenhoitoon – linkki aukeaa 10.8.

Perhefudiksen ilmoittautumisaikaa on jatkettu - ilmoittautua voi 21.6. mennessä:

Perhefudista heinäkuun maanantaisin 5-10-vuotiaille lapsille perheineen