Heinä–elokuun leirit ja Painopistepäivät

15.6.2021

Suositut Tutti- ja Taaperoleirit pienille osallistujille sekä heidän vanhemmilleen järjestetään kesällä heinä- ja elokuussa. Painopistepäivillä elokuussa suunnitellaan tuttuun tapaan yhdistyksen suuntaa seuraavalle vuodelle.

Lapsia laiturilla.

Taaperoleiri 9.–11.7.

TAAPEROLEIRI on iloinen yhdessäolon leiri! Leirillä käydään hiekkakakkukokkikoulussa,  kylvetään väreissä, musisoidaan, rentoudutaan taaperojoogassa ja jammaillaan taaperotansseissa! 

Ohjelma on suunnattu erityisesti 23-vuotiaille, mutta siitä pääsevät nauttimaan myös aikuiset, sillä halutessasi voit ottaa leirille oman äidin tai isän mukaan!  

Leirille mahtuu 10 perhettä. Leiri järjestetään 9.11.7. leirikeskus Sopukassa (Uusi Porvoontie 482, Sipoo). Jokaisella perheellä on oma huone ja jokaisessa huoneistossa on wc ja suihku.  Leirillä on täysihoito. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina päiväkahveihin klo 16. 

Leirin hinta on 80 € / perhe.  

Ilmoittaudu tästä mukaan 28.6. mennessä ja perustele miksi juuri sinun täytyisi päästä Taaperoleirille. 

Vahvistusviestin saat 30.6. ja  leirin maksu tulee maksettavaksi 2.7. Myös alle 2-vuotiaat ja yli 3-vuotiaat voivat hakea leirille. Jos leirille jää tilaa, myös nämä hakemukset huomioidaan.

Tuttileiri 13.–15.8. 

TUTTILEIRI on iloinen yhdessäolon leiri! Leirillä käväisemme hiekkakakkukokkikoulussa,  kylvemme väreissä, musisoimme, rentoudumme tuttijoogassa ja jammailemme babydiscossa! 

Ohjelma on suunnattu erityisesti alle 2-vuotiaille, mutta siitä pääsevät nauttimaan myös aikuiset, sillä halutessasi voit ottaa leirille oman äidin tai isän mukaan! Välillä vauvoille on omaa ohjelmaa ja siksi aikaa äiti/isi laitetaan päiväunille! 

Leirille mahtuu 10 perhettä. Leiri järjestetään leirikeskus Sopukassa (Uusi Porvoontie 482, Sipoo). Jokaisella perheellä on oma huone ja jokaisessa huoneistossa on wc ja suihku. Vauvoille löytyy pinnasängyt ja syöttötuolit sekä muutamia lastenvaunuja. Leirillä on täysihoito. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina päiväkahveihin klo 16. 

Leirin hinta on 80 € / perhe.  

Ilmoittaudu mukaan 5.7. mennessä ja perustele miksi juuri sinun täytyisi päästä mukaan Tuttileirille. 

Vahvistusviestin saat 7.7. mennessä.  Myös yli 2-vuotiaat voivat hakea leirille. Jos lerille jäät tilaa, huomioimme myös nämä hakemukset.

Painopistepäivät pe-su 6.–8.8. Hauholla Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa  

Yhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista. Tule mukaan kivaan porukkaan keskustelemaan kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, vertaistoiminnan suunnista ja ajatuksista ensi vuodesta. Keskustelemme yhdistyksen toiminnasta, mietimme vuoden 2022 toiminnan linjoja ja painopisteitä. Päivien koostetta käytetään työyhteisön ja hallituksen ryhtyessä kirjoittamaan yhdistyksen toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle. Osallistumisesi on siis todella tärkeää!

Päivällä Kaisli Syrjänen ja Riikka Koola esittelevät edellisen vuoden ja alkuvuoden toimintaa keskustelun pohjaksi ja eri menetelmin porukassa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi mukana on yhdistyksen uusi lapsitoiminnan kehittäjä Tiia Haimi ja kansalaistoiminnan kehittäjä Vuokko Karvinen.

Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana ja teini-ikäiset ovat tervetulleita some- ja videoryhmään. Keskusteluiden lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, uimista ja ulkoilua. Päivien aikana on kuusi 1,5–2,5 tunnin keskustelukokonaisuutta. Näistä neljään voit osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu linkistä myös siinä tapauksessa, että et ole lähdössä Hauholle, mutta haluat olla keskusteluissa mukana.

Yhteiskuljetus lähtee klo 17 Helsingistä ja ohjelma päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30, jolloin bussi lähtee Helsinkiin. 

Päivien omavastuuhinta on 30 €/perhe. Ilmoittaudu tästä viimeistään 27.6. 

Vahvistusviesti tulee viimeistään 1.7.

Lue lisää Painopistepäivien ohjelmasta