Painopistepäivät 6.–8.8.

Yhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista. Tule mukaan kivaan porukkaan keskustelemaan kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, vertaistoiminnan suunnista ja ajatuksista ensi vuodesta. Keskustelemme yhdistyksen toiminnasta, mietimme vuoden 2022 toiminnan linjoja ja painopisteitä. Päivien koostetta käytetään työyhteisön ja hallituksen ryhtyessä kirjoittamaan yhdistyksen toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle. Osallistumisesi on siis todella tärkeää!

Päivällä Kaisli Syrjänen ja Riikka Koola esittelevät edellisen vuoden ja alkuvuoden toimintaa keskustelun pohjaksi ja eri menetelmin porukassa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi mukana on yhdistyksen uusi lapsitoiminnan kehittäjä Tiia Haimi ja kansalaistoiminnan kehittäjä Vuokko Karvinen.

Lapsille on omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana ja teini-ikäiset ovat tervetulleita some- ja videoryhmään. Keskusteluiden lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, uimista ja ulkoilua. Päivien aikana on kuusi 1,5–2,5 tunnin keskustelukokonaisuutta. Näistä neljään voit osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu linkistä myös siinä tapauksessa, että et ole lähdössä Hauholle, mutta haluat olla keskusteluissa mukana.

Yhteiskuljetus lähtee klo 17 Helsingistä ja ohjelma päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30, jolloin bussi lähtee Helsinkiin. 

Päivien omavastuuhinta on 30 €/perhe.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 27.6. 

Vahvistusviesti tulee viimeistään 1.7. sähköpostista kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi. Joten seuraa sähköpostiasi myös roskapostia. Su 4.7. jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme päivien todelliset kustannukset 125 €/osallistuja iästä riippumatta.

Jos syksyn koronatilanne ja -rajoitukset niin edellyttävät, järjestämme keskustelun tavalla tai toisella etäyhteyksillä tai pienemmissä ryhmissä ilman yöpymistä ja samassa bussissa kulkemista. 

Painopistepäivillä mietimme yhdessä mm. seuraavia kysymyksiä

  •  Miten korona-aika ja rajoitukset ovat vaikuttaneet yhden vanhemman perheisiin? Miten yhdistys on vastannut tarpeisiin? Mitä tulisi tehdä seuraavaksi?
  • Mikä nykyisessä yhdistyksen toiminnassa on sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vahvistaa? Entä sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vähentää?
  • Mitä toiminnastamme puuttuu, mitä uutta meidän tulisi luoda?
  • Mitä tuloksia ja vaikutuksia toiminnalla on saatu aikaiseksi?