Erotukihenkilö lapselle, Tatu ja Patu -musiikkiteatteri ja Joulun perheleiri

14.10.2022

Lapsen erotukihenkilölle haetaan tuettavaa lasta. Perheille on tarjolla lippuja Tatu ja Patu -näytökseen Helsingin kaupunginteatterissa 2.11. Joulun välipäivien perheleiri pidetään Sipoossa 27.–29.12. 

Lapsia ilta-auringossa.

Kaipaisiko lapsesi tukihenkilöä vanhempien eron jälkeen? 

Jotakuta luotettavaa ja vanhempien eroon liittyen puolueetonta aikuista, jonka kanssa voisi jutella mieltä askarruttavista asioista ja tehdä kivoja asioita? Lapsen olisi hyvä olla n. 6-v. tai sitä vanhempi. Tukisuhde solmitaan yleensä n. 6 kk ajaksi, mutta monet suhteet ovat jatkuneet pidempään.

Olemme kouluttaneet vapaaehtoisen tukihenkilön, mutta meillä ei ole sopivaa perhettä hänelle. Tukihenkilö asuu metron varrella ja toivoo tuettavaa lasta myös metron varrelta, mieluiten Helsingistä. Tukihenkilö on iäkkäämpi naishenkilö ja toiminut aiemmin vastaavissa vapaaehtoistöissä Helsingin kaupungilla.

Jos koet, että perheessänne voisi olla apua tällaisesta henkilöstä, ota yhteyttä mahdollisimman pian Marika Järviseen, marika.jarvinen@pienperhe.fi, p. 050-302 1359.

Tatu ja Patu -musiikkiteatteri ke 2.11. klo 18.30

Lähde Kaupunginteatterin Tatu ja Patu -lastennäytelmään Helsingin Hakaniemessä. Esitys sopii parhaiten 4 – 11-vuotiaille oman aikuisen kanssa. Mukaan mahtuu n. 10 perhettä. Ilmoittautuminen on sitova. Etusijalla vähemmän osallistuneet, tarvittaessa paikat arvotaan. Esitys kestää 1 h 45 min, sis. väliajan.  Riikka jakaa liput klo 18 Kaupunginteatterin edessä. 

ilmoittaudu tästä viimeistään ma 17.10. 

Lisätietoja esityksestä:  https://hkt.fi/esitykset/tatu-ja-patu-helsingissa

Jos et itse pääse, mutta lapsen toinen vanhempi, kummi, isovanhempi tai muu lähiaikuinen voisi lapsen viedä teatteriin, sekin käy. Mainitse tästä kohdassa muuta ja muista myös antaa ko. henkilön nimi  ja puhelinnumero. Ilmoittautumalla hyväksyt, että lähetämme nimilistan s-postilla Helsingin kaupungille. Vahvistuksen saat ilmoittautumisajan jälkeen s-postilla. 

Joulukuun perheleiri Sipoossa ti–to 27.–29.12.

Jos et ole ollut tänä vuonna perheleirillä, hae mukaan rentoutumaan Sipoon leirille. Tämä perheleiri on tarkoitettu 4–12-vuotiaille vanhemman ja sisarusten kanssa, etusijalla ovat vähemmän osallistuneet.

Leirin omavastuuhinta on 50 €/perhe, joka sisältää kahden yön majoituksen omassa rivitalokaksiossa sekä ateriat tiistain lounaasta torstain lounaaseen ja pientä yhteistä perheohjelmaa.

Matkat omatoimiset ja omakustanteiset, mutta perille pääsee kätevästi myös julkisilla (esim. bussi Itäkeskuksesta kestää 20 min, kts. HSL reittiopas). Mukaan mahtuu 10–15 perhettä lasten määrästä riippuen.

Ilmoittaudu tästä viimeistään to 27.10.

Lisätietoja paikasta: https://ensijaturvakotienliitto.fi/tietoa-liitosta/koulutuskeskus-sopukka/

Katso myös ajankohtaiset koontumiset ja lastenhoito!

Perhekahvilat     Ryhmätoiminta     Tenavatuvat