Yksinhuoltajien päivä, kirjailijatapaaminen, taideterapeuttinen ryhmä ja muuta vertaistoimintaa

2.3.2023

Kansainvälistä yksinhuoltajien päivää pääsee juhlistamaan 21.3. kakulla Kampin perhekeskuksessa. Saamme entisen työntekijämme Marika Rosenborgin kirjailijatapaamiseen 20.4. Huhtikuussa aloittaa yksinhuoltajille suunnattu taideterapeuttinen ryhmä neljän kerran kokoontumiset.

Väripohjalla teksti Kansainvälinen yksinhuoltajien päivä 21.3.

Kansainvälisen yksinhuoltajien päivän ilta tiistaina 21.3. klo 18–19

Taas selvisit yhdestä vuodesta, tule taputtamaan itseäsi (ja toisia) olalle ja juhlistamaan iltaa teellä ja kakulla. Lapsille on tarjolla myös mehua. Paikkana Kampin perhekeskus, Malminkatu 3 F. Mukana Riikka.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 12.3.

Kirjailijatapaaminen: Marika Rosenborg torstaina 20.4. klo 18–20,  

Marika Rosenborg toimi Pienperheyhdistyksen mieskaveritoiminnan ohjaajana vuosina 2015–2020. Nykyään hän työskentelee terapeuttina ja tietokirjailijana. Marikan uusin kirja Luopumisen kauneus - Kirja hellittämisestä ja hyväksymisestä (Otava) ilmestyi syksyllä 2022. Kirjassa käsitellään luopumista, hankalien tunteiden kanssa selviytymistä ja elämän muita isoja kysymyksiä. Tervetuloa tapaamaan Marikaa Pienperheyhdistyksen tiloihin ja keskustelemaan yhdessä kirjan teemoista. Voit myös ostaa Marikan kirjoja ja korttipakkoja paikan päällä edullisesti.

Lastenhoito järjestetään mikäli 3–4 perhettä sitä tarvitsee. Osoite: Petter Wetterin tie 6, Helsinki.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 3.4. 

Taideterapeuttinen ryhmä yksinhuoltajille 21.4. alkaen

Kurssin aikana tutustumme itseemme ja omiin voimavaroihimme monipuolisesti taiteen avulla maalaten, kirjoittaen ja liikkuen. Et tarvitse aikaisempaa taideosaamista tai harrastuneisuutta, voit tulla omana itsenäsi avoimin mielin. Kaikki tarvittava on jo sinussa. Ryhmässä luomme turvallisen tilan, jossa kenenkään tekemistä ei arvioida. 

Ryhmä ei ole terapiaa eikä sovi akuutissa kriisissä olevalle. Tarvitset mukaan rennot työskentelyvaatteet. Lauantaipäiviin sisältyy keittolounas ja kahvit. Omia eväitä saa myös ottaa mukaan. Omavastuuhinta ryhmälle on 20€.

Ohjaajana toimii Pienperheyhdistyksen työntekijä Marika Järvinen, joka on luovien menetelmien ryhmänohjaaja ja sosionomi.

Ryhmä kokoontuu pe 21.4. klo 17.30–20.30, la 22.4. klo 10.00–16.00, pe 5.5. klo 17.30–20.30 ja la 6.5. klo 10.00–16.00. Ryhmä järjestetään Pienperheyhdistyksen toimistolla osoitteessa Petter Wetterin tie 6, Herttoniemenranta, Helsinki.

Ilmoittautumiset tästä viimeistään ke 5.4

Muuta vertaistoimintaa 

Perhekahvilat osa vertaisryhmistä kokoontuu säännöllisesti. Myös yksittäisiä ryhmiä järjestetään tarpeen mukaan. 

Muut vertaisryhmät

Katso tästä myös perhekahvilat

Leirit ja lomat  Vielä voit hakea: Tuettu täysihoitoloma Hotelli Nuuksiossa ma-la 31.7.–5.8.