Yksin? yhdessä! – ratkaisukeskeinen verkkovertaisryhmä kesällä

26.5.2020

Elätkö tilanteessa, jossa hoidat lapsiperhearkea yksin? Lapsen hoito, tasapainoisesta kasvusta huolehtiminen, kiukkupotkujen vastaanottaminen, oman sylin riittäminen, kodinhoito, kaupassakäynti, hammaslääkärit, neuvola-ajan muistaminen… lista on loputon. Huh, miten paljosta olet vastuussa! Aika sankari olet, kun tämän kaiken olet hoitanut!

Vastuun viidakossa, yksinhuoltajan arjessa, on paljon jaksamista ja on täysin normaalia, että aina ei vaan jaksa. Tunnistatko itsessäsi voimavarojen hiipumista, keinottomuutta ja väsymystä? Ovatko yksinhuoltajuuden tuomat haasteet luoneet sinulle tunteen, että elämässä on vastassa seinä, pimeä luola tai tie, joka haarautuu niin moneen polkuun, ettet kykene valitsemaan?

Ryhmäkokoontumiset Zoomissa tapahtuvat kerran viikossa osallistujien yhdessä sopimana ajankohtana. Jokaiselle pyritään löytämään yhteinen aika! Tapaamiskertoja on 3–5.

Ryhmänohjaaja Henna Kuosmanen opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja tekee neljän lapsen yksinhuoltajataustalla lopputyötä siitä, kuinka yksinhuoltaja voisi arjestaan löytää voimavaroja ja toiveikkaita ratkaisuja. Työ pohjautuu alkuhaastattelun jälkeen vertaiskokemuksiin, eli enintään viiden yksinhuoltajan muodostaman ”piirin” yhdessä jakamiin kokemuksiin. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 4.6. klo 12.00 mennessä ja kerro samalla miksi tämä ryhmä sopisi juuri sinulle.