Yhdessä luontoon -metsäretki ja Elämisentaitoja Lions Quest -koulutus 12.–13.10.

6.9.2019

Hei sinä, luonnossa liikkumisesta kiinnostunut yhden vanhemman perheen vanhempi, jonka lapset ovat 7-12-vuotiaita! Suomen Lions-liitto ry ja Suomen Partiolaiset ry tarjoavat metsäretkiprojektin, jonka tarkoitus on vahvistaa lasten/nuorten jaksamista, itsetuntoa ja identiteetin rakentumista.

Projekti toteutuu Helsingissä seuraavasti (aikataulu tarkentuu lähempänä):

Metsä.

La 12.10. Elämisentaitoja-koulutus noin klo 9–16 – Skatan tila, Uutela, Vuosaari

Elämisentaitoja Lions Quest -koulutus sisältää mm. käytännön vinkkejä  nuorten tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen. Lisäksi Partiolippukunta Hespartto ry järjestää koulutuksen luonnossa liikkumisen ja retken järjestämisen perusteista, jossa käsitellään esim. varusteiden valintaa, kartan lukua, kompassin käyttöä, retkiensiaputaitoja. Sopii myös aloittelijoille!

Koulutuksen jälkeen osallistujat pystyvät järjestämään sekä päiväretkiä että yön yli kestäviä luontokokemuksia perheille. Koulutus on Pienperheyhdistyksen osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu tästä koulutukseen viimeistään 3.10. klo 20

Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti omasta luontosuhteestasi/luontoharrastuksista ja mahdollisesta ryhmänohjauskokemuksesta/kiinnostuksesta. Kerro myös, oletko käytettävissä seuraavan päivän luontoretkelle! Mainitse myös tarvitseeko 712-vuotias lapsesi hoitoa lauantain koulutuksen ajaksi 

Su 13.10. noin klo 9–17 päiväretki pääkaupunkiseudun luontokohteeseen 

Yhdessä luontoon -metsäretki on tarkoitettu Pienperheyhdistyksen toiminnassa mukana oleville perheille, joissa on 7–12-vuotiaita lapsia. Retkikohde ja aikataulu tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Retkelle lähdetään yhdessä. Lisätietoja voi kysyä: riikka.koola(at)pienperhe.fi.

Retken toteuttaa Hespartto ry yhdessä lauantain koulutuksessa olleiden aikuisten kanssa. Retkellä lapset ovat oman aikuisen kanssa ja vastuulla. Myös yli 12-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita retkelle.  Retki on maksuton.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 3.10. klo 20