Viikonloppuleirejä syksyyn

8.7.2021

Alkusyksyn leireille voi jo ilmoittautua. Syyskuussa pidetään Pajulahden urheiluopistossa liikuntaviikonloppu perheille, joissa on yli 7-vuotiaita lapsia. Lokakuun loppupuolella Sipoon Sopukassa järjestetään Erotarinoita lapsilta -työpaja vanhempien eron kokeneille lapsille. Syksyn leirit järjestetään mikäli syksyn koronarajoitukset sen sallivat. 

Jalkapalloa liikuntaleirillä lasten ja aikuisten kesken.

Liikuntaviikonloppu Pajulahden urheiluopistossa 3.–5.9.

Haluaisitko liikkua enemmän, mutta tuntuu ettet ehdi tai jaksa? Hae mukaan yli 7-vuotiaiden lasten perheille tarkoitettuun liikuntaviikonloppuun, jossa rennon liikunnallista ohjelmaa koko perheelle.  Osallistumisen hinta on 80 €/perhe. Etusija on perheillä, jotka eivät ole ennen olleet Pajulahdessa tai muilla vastaavilla leireillä. Leiri alkaa perjantaina.

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 2.8. ja muista vastata kaikkiin kysymyksiin.

Erotarinoita lapsilta -viikonloppuleiri 22.–24.10.

Erotarinoita lapsilta -työpaja pidetään koulutuskeskus Sopukassa Sipoossa ja se  tarjoaa lapsille mahdollisuuden tuottaa tarinoita, ajatuksia, tunnelmia liittyen heidän kokemaansa vanhempien eroon. Tarinoita on vastaanottamassa ja niiden kanssa työskentelemässä kaksi tarinateatterin ammattilaista, jotka ovat perehtyneet lasten kanssa työskentelyyn.  Aikuisille on omaa ohjelmaa lasten työskentelyn aikana.

Lasten työpajoihin osallistuvan lapsen tulisi olla mieluiten vähintään 7-vuotias ja pystyä käsittelemään asioita puheella. Leiri järjestetään mikäli vähintään 7 perhettä on ilmoittautunut määräaikaan mennessä. Etusija on perheillä, joissa vanhempien erosta on kulunut 6 kk – 2 vuotta.

Osallistumisen hinta on 50 €/perhe. Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 12.9. (Ilmoittautumisaikaa jatkettu 12.8.)

Lisätietoja Riikalta, riikka.koola(at)pienperhe.fi (2.8. alkaen)