Verkkokeskustelut jatkuvat Zoomissa – tule rupattelemaan!

29.4.2020

Moni on jo tutustunut Zoom-keskusteluihin, joissa yhden vanhemman perheiden jäsenet, niin lapset kuin aikuiset, voivat tuulettaa ajatuksiaan.  Olemme tarkentaneet joidenkin ryhmien aikoja, että mahdollisimman moni uusikin osallistuja pääsisi mukaan. Mukaan pääset tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Tule mukaan!

Zoom-keskustelujen aikataulu kuvana.

Klikkaa ryhmän nimestä kyseisenä aikana, niin pääset osallistumaan. Nämä ryhmät ovat voimassa 4.5.17.5.

Maanantai

Soppakuppila klo 18.00–19.30
Tule kertomaan viikonlopun kuulemiset ja jutskaamaan vaikka tulevan viikon resepteistä ja ruokajutuista. Linjoilla on Riikka.

Tiistai

Sporttikahvila klo 18.00–20.00
Sport Cafe - omasta hyvinvoinnista huolehtiminen korona-aikana. Linjoilla on Ville.

Keskiviikko

Lasten oma Zoom klo 14.00-16.00

Lasten omassa zoom-tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia, pelataan ja leikitään. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 29.4. klo 14-16!  Tule mukaan iloiseen tapaamiseen! Linjoilla ovat Mari ja Petriina.

Vinkkikahvila klo 18.00–19.30 
Jaetaan yhdessä kokemuksia arjesta, mikä sujuu tai mikä tuntuu haastavalta. Mitä vinkkejä sinulla on muille jaettavaksi omasta arjestasi nyt poikkeuksellisena aikana? Tule mukaan keskustelemaan. Linjoilla on Petriina.

Torstai

Kissakahvila klo 15.00–17.00 
Tervetuloa mukaan virtuaalisiin vappujuhliin Sissin, Manun ja Valden johdolla! Paikalle ovat tervetulleita niin aikuiset, lapset, lemmikit kuin pehmolelutkin. 30.4. vietetään yhdessä vappua. 

Iltateehetki klo 20.00–22.00 
Torstain teeillassa päivystää Mari Kahri Mummilasta. Tule jakamaan kuulumisiasi!

Lauantai 

Iltateehetki klo 19.30–21.00 
Vietetään yhteistä lauantai-iltaa. Oma teekuppi mukaan. Linjoilla on Riikka.

Tietokoneeseen ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa tai sovellusta, vaan linkistä klikkaamalla pääset mukaan keskusteluun. Älypuhelimeen tarvitset Zoom-sovelluksen.  Linkki toimii kyseisenä ajankohtana. Voit ottaa etukäteen yhteyttä työntekijöihin, jos tekniikka arveluttaa.  


Tarkista ryhmät jatkossa Keskustelut verkossa -sivulta, jonne päivitetään voimassa olevat tiedot.