Tule vaikuttamaan Painopistepäiville elokuussa

3.5.2023

Yhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista.  Tule mukaan Painopistepäivien  pe–su 18.–20.8. yhteiseen keskusteluun kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, toimintasuunnista ja ajatuksista vuodelle 2024. Painopistepäivät pidetään Hauholla Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa. 

Ihmisiä keskustelemassa huoneessa Painopistepäivillä.

Painopistepäivillä mietimme ensi vuoden toiminnan linjoja ja painopisteitä. Päivien koostetta käytetään työyhteisön ja hallituksen ryhtyessä alkusyksystä kirjoittamaan yhdistyksen toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle. Osallistumisesi on siis todella tärkeää! Painopistepäivät on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Mietimme yhdessä mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Mikä nykyisessä yhdistyksen toiminnassa on sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vahvistaa? Entä sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vähentää?
  • Mitä toiminnastamme puuttuu, mitä uutta meidän tulisi luoda?
  • Mitä tuloksia ja vaikutuksia toiminnalla on saatu aikaiseksi?

Päivillä Kaisli Syrjänen ja Riikka Koola esittelevät vuoden 2022 ja kevätkauden 2023 toimintaa keskustelun pohjaksi. Eri menetelmin jaetaan yhdessä kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta ja sen kehittämisestä. 

Lasten kesä ry:n lastenohjaajat järjestävät 1–17-vuotiaille lapsille/nuorille omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana. Keskusteluiden lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, uimista ja ulkoilua. Päivien aikana on kuusi 1,5–2,5 tunnin keskustelukokonaisuutta. Näistä kahteen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu linkistä myös siinä tapauksessa, että et ole lähdössä Hauholle, mutta haluat olla keskusteluissa mukana.

Yhteiskuljetus lähtee perjantaina klo 17 Helsingistä ja ohjelma päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen n. klo 12.30, jolloin bussi lähtee Helsinkiin. 

Päivien omavastuuhinta on 40 €/perhe (joka sisältää majoituksen, ateriat pe iltapalasta su lounaaseen ja ohjelman). Lisäksi, jos tulet tilausbussillamme, kuljetusmaksu 15 €/hlö (sis. meno–paluu tilausbussikuljetuksen Kiasman edestä Hauholle ja takaisin). Jos tulet omalla autolla, sinun ei toki tarvitse maksaa kuljetusmaksua.

Perjantain 14.7. jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme päivien todelliset kustannukset 125 €/osallistuja,  iästä riippumatta. 

Vahvistusviesti tulee viimeistään 19.6. sähköpostista  riikka.koola(at)pienperhe.fi,  seuraa siis sähköpostiasi (myös roskapostia) ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 21.5.