Pienperheyhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi valittiin Outi Hannula

14.10.2022

Pienperheyhdistyksen toiminnanjohtajana aloittaa marraskuun alussa 1.11.  Outi Hannula (YTM). Hänet valittiin 19 hakijan joukosta. Outilla on monipuolinen järjestötausta sekä kokemusta pienperheen elämästä. 

Pienperheyhdistyksen hallitus ja työntekijät toivottavat uuden toiminnanjohtajan lämpimästi tervetulleeksi!


Uusi toiminnanjohtaja Outi Hannula avaa Pienperheyhdistyksen oven.

Olen Outi Hannula ja odotan innolla tulevaa Pienperheyhdistykseen toiminnanjohtajan tehtävää. Perheiden moninaisuus on sydäntäni lähellä, ja arvostan suuresti vapaaehtoistyön ja vertaisverkostojen voimauttavaa vaikutusta elämäämme. Olen itse elänyt pienperhearkea todeksi nyt jo lähes aikuisten lasteni kanssa. Sain tutustua Sateenkaariperheiden ja muiden perhejärjestöjen toiminnassa toisiin vanhempiin, ja osa heistä on edelleen hyviä ystäviäni. On helppo ymmärtää, miten hienoa ja voimauttavaa toiminta Pienperheyhdistyksessä voikaan olla sen parissa eri tavoin toimiville.  

Ammatikseni olen tehnyt pitkään töitä ihmisoikeuksien ja globaalin eriarvoisuuden parissa järjestötyöntekijänä ja johtajana. Halusin nyt siirtyä työssäni lähemmäs Suomessa asuvia ihmisiä ja suomalaista kansalaistoimintaa, mihin Pienperheyhdistys antaa minulle oivan mahdollisuuden. Valmistun pian ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, mistä toivottavasti on iloa ja hyötyä tulevassa työssäni.