Uusi perhekahvila, tenavatupa ja lavatanssiryhmä

1.4.2022

Vuosaaren Perhetalo Kajuuttaan avataan 12.4. uusi perhekahvila. Tenavatupa, jonne voit tuoda lapsesi hoitoon, pidetään lauantaina 23.4. Herttoniemenrannassa.  Lavis-lavatanssijumppaa harrastetaan ulkona tiistaisin 17.5. alkaen Herttoniemenrannassa.

Uusi yh-perhekahvila Vuosaaressa

Helsingin Vuosaaressa tai lähialueilla asuva yh-vanhempi tai vuoroviikkovanhempi, tervetuloa uuteen perhekahvilaan. Luvassa vertaistukea, kahvia ja teetä sekä pientä iltapalaa. Mukana kahvilassa on vapaaehtoinen vertaisohjaaja Anni. Tapaamiset ovat tiistaisin 12.4. ja 10.5. klo 17.30–19.00 Perhetalo Kajuutassa, Kaivonkatsojanpolku 4, Helsinki. 

Ilmoittaudu huhtikuun kertaan WhatsAppilla viimeistään su 10.4., p. 040-640 3756/Riikka ja kerro samalla mukaan tulevan lapsen/lasten nimet, iät ja mahdolliset ruokavaliot. Ilmoittaudu toukokuun kertaan viimeistään su 8.5. 

Muista myös nämä!

Kannelmäen yh-kahvila ja Jätkäsaaren yh-olkkari kokoontuvat 12.4. ja samana päivänä on myös Leskiperheiden tapaaminen Herttoniemessä. 

Tenavatupa pidetään la 23.4. Herttoniemenrannassa

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi hoitoon Pienperheyhdistyksen toimistolle   klo 14–17, Petter Wetterin tie 6. Tenavatupa järjestetään osittain ulkona, ilmoitamme lähempänä tarkemmin. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille. Tarjolla pieni välipala (hedelmä ja pillimehu).

Ilmoittaudu tästä viimeistään sunnuntaina 10.4. ja kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista perustella hoidon tarve. Toivomme, että ilmoittaudut sitovasti, jotta kaikille halukkaille riittäisi hoitopaikkoja.  Ensikertalaiset ovat etusijalla. 

Lavis-lavatanssijumppaa tiistaisin 17.5. alkaen  

Kaikki mukaan helppoon, hauskaan ja kuntoa kasvattavaan Lavis-tanssijumppaan kolmena alkukesän tiistaina!  Jumppa pidetään ulkona ja  se sopii myös vähemmän liikkuville ja aloittelijoille. 

Lavis-lavatanssijumppaa on tarjolla ti 17.5., 31.5. ja 7.6. klo 17.30–18.30 Herttoniemenrannassa (tarkan paikan saat vahvistusviestissä). Jumpan ohjaa liikunnanohjaaja, tanssija Ulla Pihl. Sateen sattuessa puistojumppakerta siirtyy tiistaista keskiviikkoon tai torstaihin. Samanaikainen lastenhoito järjestetään etukäteen ilmoitetuille 2–10-v lapsille. Omavastuumaksu on 20 €.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.4. ja kerro samalla pystytkö osallistumaan kaikille kerroille ja tarvitseeko lapsesi hoitoa kaikkina kertoina.

Hae tietoa perhekahviloista ja ryhmistä

Perhekahvila- ja ryhmätoiminnot päivitetään kotisivuilla ajankohtaissivujen lisäksi myös kootusti omille sivuilleen sekä toimintakalenteriin. 

Kaikki perhekahvilat

Toiminta-sivulta löydät ryhmätoimintaa